Decemberben nyílik a Budapest Park Jégvilág: rá fogsz csúszni!

Tízéves történetében először készül téli üzemmel a főváros egyik legnagyobb, szabadtéri szórakozóhelye. A Budapest Park téli meseországának kapuja december 3-án nyílik meg, középpontjában egy hatalmas jégpálya várja majd a korcsolyázni vágyókat!

A Budapest Park egy több szempontból is kivételes évadot tudhat maga mögött. A viszontagságos tavalyi év után végre visszatért a jókedv és az élőzene, így a közönséggel együtt ünnepelhette a főváros egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a jubileumi tizedik szezonját. A hideg idő beköszöntével pedig teljesen új projekt valósul meg azzal, hogy a Park a tél idejére is nyitva tartja kapuit. Az elmúlt tíz év felejthetetlen estéit idézhetjük fel, de emellett vadiúj, varázslatos élményeket is szerezhetünk! 

Irány a Budapest Park Jégvilág

A Budapest Park Jégvilágban az eddig nagytánctérként ismert terület a korcsolya és a téli hangulat szerelmeseinek kedvez, a több mint 1200 négyzetméteres, monumentális jégpályával. A  pálya a hét minden napján – hétköznap délutáni idősávban, hétvégén pedig egész napos nyitvatartással várja az érdeklődőket. A kisgyermekeknek külön pályaszakasszal készülnek, hogy mindenki zavartalanul, biztonságosan csúszhasson. A korcsolyázás egy etapja – a jégpálya rendszeres takarítása miatt –  90 percig tart, ezért érdemes időben érkezni, hogy kényelmesen rákészülhessünk a csúszásra. De előtte és utána is találhatunk magunknak elfoglaltságot a Park téli mesebirodalmában, hiszen a hűvös időszakhoz illően új étel- és italkínálattal készülnek. A jeges vodkaszódákat például a rumos tea és a forralt bor váltja fel. Ha esetleg nem koriznál, csak karácsonyi hangulatba kerülnél egy forró itallal és nosztalgiáznál a haverokkal az elmúlt nyár emlékeiről, természetesen erre is lesz lehetőséged – a Park Jégvilág kapuja ugyanis bárki előtt nyitva áll. A területre belépni ingyenesen lehet, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani, amit elővételben vagy a helyszínen is megtehetnek a látogatók.

A Budapest Park Jégvilág december 3-án nyitja meg kapuit a közönség számára, és egy különleges hangulatú téli világba kalauzol majd minket, a Parktól megszokott módon szabadtéren, a csillagos ég alatt. Budapest Park Jégvilág nyitónap eseményét ITT találod! 

Forrás: Sajtóanyag
Nyitókép: Sajtóanyag

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: