Ezért működik jól Demi Moore és Bruce Willis családja lányuk, Rumer szerint

A People magazin exkluzív interjút készített az egykori sztárpár legidősebb lányával, Rumerrel, aki elárulta, miért hálás a szüleinek.

Fontos ügy mellé állt Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya: Rumer Willis  egy kampány keretein belül felszólalt a dohányzásról való leszokás fontossága mellett. A színész-énekesnő a legújabb együttműködése kapcsán interjút is adott a People magazinnak, amiben a családja is terítékre került.

„Hálás vagyok azért, hogy mindannyian az igazán mély, tartalmas és őszinte kommunikáció hívei vagyunk” – mondta Rumer, és azt is hozzátette, ez a nyíltság szerinte minden kapcsolatban fontos – legyen szó akár partnerekről, családtagokról vagy barátokról. A 33 éves sztár emellett külön kiemelte a szüleit, akik a válásuk után is egyetértésben nevelték őt és testvéreit, Scoutot és Tallulah-t. „Nem tudom eléggé megköszönni nekik azt, hogy ilyen komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy soha ne kelljen úgy érezenem, választanom kell közöttük.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Rumer elmesélte, hogy sok barátja van, aki egészen fiatalon lett elvált szülők gyermeke, és folyton döntenie kellett, kivel tölti az ünnepeket. „Engem sosem kényszerítettek erre, és végtelenül hálás vagyok a szüleimnek azért, mert mindig az szerepelt a prioritási listájuk élén, hogy egy család lehessünk. Még akkor is, ha ez nem tűnt átlagos megoldásnak.”

Volt házastársakból legjobb barátok? Lehetséges!

A bennfentesek szerint Demi Moore és Bruce Willis mára a legjobb barátok lettek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2021 februárjában együtt vonultak karanténba Idahóban a gyermekeikkel. Később Bruce jelenlegi felesége, Emma Heming Willis és két lányuk, Mabel Ray és Evelyn Penn is csatlakozott hozzájuk. „Fantasztikus volt ennyi időt együtt tölteni” – mesélte Rumer, aki örömmel emlékezik vissza erre az időszakra a koronavírus-járvány borzalmai ellenére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

És hogy miért éppen most beszélt a családjával való szoros kapcsolatáról? Nos, azért, mert ez a szeretetteljes légkör is fontos szerepet játszott abban, hogy pár évvel ezelőtt letegye a cigarettát. Rumert ugyanis mindannyian segítették, hogy felhagyjon káros szokásával, ami már tinédzserkora óta elkísérte őt. Demi és Bruce lánya úgy gondolja, a támogatói rendszer a leszokás kulcsa. Rumer hangsúlyozta, fontos, hogy legyen valaki, aki mellettünk áll és nem hagyja, hogy feladjuk.

Forrás: People
Nyitókép: Stefanie Keenan/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: