Demi Moore és Bruce Willis együtt vonultak önkéntes karanténba

Az biztos, hogy a legendás ex-sztárpár mindenáron együtt akarja tartani a családot!

Bruce Willis és Demi Moore valahogy véghez vitte a lehetetlennek tűnő feladatot és nekik sikerült az elhúzódó válásuk ellenére is remek barátoknak megmaradniuk. A színészpáros házasságából három közös gyermek is született. „Szerintem Bruce a válásunk kezdetén félt, hogy a szakításunkat nehézzé fogom tenni. Félt, hogy a dühömet és a házasságunk alatt felhalmozott sérelmeimet arra fogom felhasználni, hogy eltiltsam majd a gyerekeinktől. De szerencsére ez egyikünknél sem történt meg. Sőt, a válásunk után sokkal jobb lett a kapcsolatunk, mint a házasságunk során valaha” – írta Demi a nemrég megjelent önéletrajzi könyvében, az Inside Out-ban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chaotic neutral

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés,

A Willis család ebben a nehéz helyzetben is összetart, mégpedig összeillő pizsamáikban ütik el az időt az önkéntes karantén idején. Elsőre kicsit meglepő volt látni Demi és Bruce közös képét, hiszen a színész még 2009-ben újraházasodott Emma Heminggel, akivel két közös gyermekük is született. Ám Bruce „új” felesége nem szerepel a képen. Demi viszont már több olyan fotót is feltöltött az Instagramjára, ahol a három felnőtt lányával együtt ütik el az időt, hol családi fotók válogatásával, hol pedig közös énekléssel és gitározással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Quarantine crew… working on a family photo project ❤️

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scenes from home ❤️ #stayhome

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés,

Azonban Demi kapcsolata nem volt mindig ilyen felhőtlen a lányaival. A színésznő legidősebb gyermeke, Rumer például egyáltalán nem nézte jó szemmel, hogy anyja korábban beleszeretett és összejött a nála 16 évnél fiatalabb Ashton Kutcherbe. Az anya-lányos párosnak végül sikerült a nézeteltérésüket megbeszélni, így visszaállt a családi béke.

Forrás: people.com ;Red Table Talk/Facebook
Nyitókép: Phil Faraone/VMN18/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: