Demi Moore nem titkolózik tovább: a színésznő közös képet posztolt 13 évvel fiatalabb szerelmével

Demi Moore párjával, a sztárséf Daniel Hummal egy teniszmeccsen készítettek közös fotót, amelyet most a nagyközönségnek is megmutatott a színésznő.

Egy ideje már sejteni lehet, hogy az 59 éves színésznő életébe újra belépett a szerelem, ugyanis nemrég a párizsi divathétre a 46 éves sztárséf, Daniel Humm, a New York-i Eleven Madison Park étterem tulajdonosa kísérte el, illetve többször feltűntek már együtt a férfi éttermében is. A svájci származású szakács és Demi Moore szerelme úgy tűnik, különleges. „Nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk. Daniel rengeteget dolgozik, de mindig szakítanak egymásra időt, néha Demi csak úgy beül az éttermébe, és elköltenek együtt egy romantikus vacsorát” –mondta egy, a színésznőhöz közelálló forrás aPageSixnek.

Június 5-én Moore és Humm együtt szurkoltak Rafael Nadalnak a 2022-es Roland Garros teniszbajnokság férfidöntőjén, az itt készült szelfijüket csak jó pár nappal később, június 15-én tette közzé a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Bár a képen nem sok látszik, szerencsére az eseményen a fotósok résen voltak, és jó pár képet lőttek a párról.

Fotó: Jean Catuffe / Contributor/GettyImages
Fotó: Jean Catuffe / Contributor/GettyImages

Daniel Humm neve a gasztronómiában jártasok számára ismerősen csenghet, hiszen a New York elit negyedében álló éttermét a kritikusok az egyik legjobb vegán étteremnek kiáltották ki nemrég. Egyébként a séf is megosztott már egy közös fotót Demivel május elején a saját oldalán, de a színésznő ezidáig várt a bejelentéssel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daniel Humm (@danielhumm) által megosztott bejegyzés

Forrás: People
Nyitókép: Samir Hussein/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: