Derítsd ki az igazságot! 3 trükkös kérdéssel mindent megtudhatsz a randipartneredről

Van egy nagyon vicces, csupán 3 kérdésből álló kapcsolati-pszichológiai játék, amellyel pillanatok alatt megtudhatod, milyen emberrel randizol, milyen partnerre vágyik, és érdemes-e egyáltalán folytatnotok az ismerkedést.

Sokszor igaz, hogy barátot pénztelenségben, házastársat váláskor, partnert szakításkor, testvért örökléskor, gyermekedet idős korodban ismered meg. De mi a helyzet a randipartnerekkel? Honnan tudhatjuk, érdemes-e időt, energiát belefektetni és folytatni az ismerkedést? Hogy legalább ezen a fronton megkönnyítsük a dolgodat, és neked ne kelljen felesleges köröket futnod, a pszichológusoknak van egy 3 pontból álló kérdéssora, amellyel megdöbbentő emberi igazságokra deríthetsz fényt, már az első találkozáskor. Ráadásul teljesen ártatlannak és viccesnek tűnik, szóval nem is kell elárulnod magad, milyen komoly pszichoanalitikát folytatsz éppen. Csak cukin, mintha semmi sem múlna rajta, tedd fel az alábbi kérdéseket, és tartsd szemed előtt, amikor a kérdéseket olvasod, hogy „mély indok” alatt nem az olyasmiket értjük, hogy „mert ez az ég színe”. Ez nem mély. Inkább olyasmi válaszokat keress, mint a „sokat jelent, mert békét sugároz, vagy megnyugtató”.

Ezeket a kérdéseket tedd fel a kiszemeltednek:

1. Mi a kedvenc színed? És mi a három mély indok, miért?

2. Mi a kedvenc állatod/ékőllényed, és mi a három mély indok, miért?

3. A víz melyik formáját szereted a legjobban? Például folyékonynak, jégnek, gőznek, tengernek, folyónak álmodod meg? És mi a három komoly indok, miért?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Teal Swan (@tealswanofficial) által megosztott bejegyzés

A megoldókulcs

A fenti kérdésekre adott válaszok önmagukban is sok hasznos információval szolgálnak a potenciális partnerünkről, ám Teal Swan író és spirituális tanácsadó szerint ennél jóval mélyebb jelentést hordoznak magukban. A kiszemeltünk által megjelölt kedvencek ugyanis olyan személyiségjegyekről árulkodnak, amelyek által jobban megérthetjük, milyen emberrel állunk valójában szemben.

Ezt szimbolizálják a partnered válaszai:

  1. A saját magáról, személyiségéről alkotott véleményt tükrözi
  2. Arra ad választ, milyennek képzeli a tökéletes társat
  3. A szexualitásról alkotott véleménye, a saját szexuális vágyai, beállítottsága hozható vele összefüggésbe.

Tehát tegyük fel, hogy a randipartnered kedvenc színe a vörös, mert az számára vibráló, erőteljes. Ugyanakkor kedvenc élőlénye a pillangó, mert az csodaszép, illékony és csendben van, el lehet hessegetni, emellett a tengert szereti a leginkább, mert az hatalmas. Nos, jó esélyed van rá, hogy egy önmagát előtérbe helyező, saját magára koncentráló emberrel van dolgod. Valószínűleg sok társasági eseményre, bulizásra számíthatsz mellette. Ugyanakkor a pillangó analógiája azt jelenti, csak arra fogsz kelleni, hogy meg tudjon veled időnként jelenni, de egyébként nem kíváncsi a véleményedre, sem arra, hogy mi van benned. A tenger monumentalitása pedig összefüggésbe hozható a szexuális étvágyával.

Persze attól függően, hogy mi az indoka annak, hogy miért kedveli a kérdezett mondjuk a tengert, számtalan jelentése lehet, de mindenképp érdemes ezt a saját nyelvünkre is lefordítanunk. Jobb, ha minél előbb kideríted az igazságot! Ne feledd: játszani jó dolog, de ha okosan játszol tiéd lehet a főnyeremény.

 

Nyitókép: Fotó: Jonathan Knowles / Getty Images
Forrás: tealswan

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

 

Legnépszerűbb cikkek: