Ez a Disney hercegnő lennél a horoszkópod szerint

Bár egyetlen Disney meséből sem derül ki a főhősök csillagjegye, a jellemvonásaik lebuktatják őket! Kíváncsi vagy, melyik szereplővel osztozol a horoszkópodon?

Kos: Jázmin

Fotó: IMDb

Jázmin hercegnő nem fél semmitől, és bátran kiáll az ellenségeivel szemben ha küzdenie kell azért, amiben hisz. Impulzív személyiség, aki hajlamos az ösztöneit követni, ha a döntések meghozataláról van szó. Mint minden Kos, ő is tipikus vezető, részt vesz a hazája politikai vitáiban és feláldozza a saját kényelmét mások érdekében.

Bika: Pocahontas

Fotó: IMDb

Mondanunk sem kell, hogy Pocahontas elképesztően szoros kapcsolatban áll a természettel: legyen szó akár a fákról vagy a vadon élő állatokról. Két lábbal a földön áll, ami a Bikák egyik fő jellemvonása. Ráadásul bármit megtenne azért, hogy megvédje azokat, akiket szeret.

Ikrek: Aranyhaj

Fotó: IMDb

Aranyhaj másra sem vágyik, mint hogy kiszabaduljon a tornyából és új dolgokat fedezhessen fel, így nem is lehet kérdéses, hogy a csillagjegye az Ikrek lenne. A jegy szülöttei ugyanis nem félnek kilépni a komfortzónájukból és a legjobban éppen attól rettegnek, hogy nem várnak rájuk újabb kalandok.

Rák: Hófehérke

Fotó: IMDb

Hófehérke anyai ösztönei megkérdőjelezhetetlenek, hiszen az erdő kisállataihoz és a hét törpéhez is hihetetlen törődéssel fordul. Szinte virágzik, ha a szerettei veszik körül az otthonában, ahol harmóniában élhet. Ráadásul mindent elkövet azért, hogy mások is érezhessék, milyen fontos helyet töltenek be a szívében. Tipikus Rák, igaz?

Oroszlán: Merida

Fotó: IMDb

Merida tüzes, hatalmas az akaratereje és bátor. Kiemelkedő képességeivel mindenkit megdöbbent, ahogyan azt az Oroszlánok teszik. Rakoncátlan, vad, és lehetetlen lenne beszorítani őt azon konzervatív keretek közé, amelyeket a nőkkel kapcsolatban felállítottak a társadalomban. Akárhová megy, felfigyelnek rá.

Szűz: Elza

Fotó: IMDb

Elza pontosan tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy megvédje a szeretteit és olyan áldozatok meghozatalára is képes ennek érdekében, amit csak egy igazi Szűz tenne meg. Emellett igazán alapos, figyel a részletekre, és a bonyolult feladatok sem fognak ki rajta.

Mérleg: Hamupipőke

Fotó: IMDb

Hamupipőke képes arra, hogy mindenkivel (még az ellenségeivel is) ugyanolyan tisztelettel bánjon, mindezt végtelen nyugalommal és bájjal teszi. Ahogyan a Mérlegek, úgy ő is képes arra, hogy egyensúlyba hozza az érzelmeit, az erőssége pedig csak megerősíti ezt a tényt. Annak ellenére, hogy a családjától nem kap sem szeretetet sem törődést, mégis pozitív marad és megtalálja a szépséget a mindennapjaiban.

Skorpió: Mulan

Fotó: IMDb

Mulan szeretete és hűsége a családja iránt a létező legmélyebben gyökerezik: inkább bevonul katonának, csak hogy megvédhesse édesapját a háborútól. Vitathatatlan, hogy Skorpió a csillagjegye, mivel nem engedi, hogy bármi az útjába álljon annak, amit a szíve súg neki – ez persze vonatkozik a nőkkel szembeni hagyományos korlátokra is.

Nyilas: Ariel

Fotó: IMDb

A kis hableányt felemészti a kalandvágy, hogy felfedezhesse az ismeretlent. Lehetetlen lekötni őt és a személyisége miatt képtelen arra, hogy pusztán egy engedelmes hercegnő legyen, ezért egyértelműen a Nyilasok táborát erősíti. Még a hangját is képes feláldozni azért, hogy megismerhesse az emberek világát és együtt lehessen a szerelmével.

Bak: Tiana

Fotó: IMDb

Tiana keményen dolgozik, ambiciózus és képes stratégiában gondolkodni, ha a tervei megvalósításáról van szó. Tudja, ha a célokról van szó, nem elég csak álmodozni, hanem sok időt és energiát is bele kell fektetni az elképzeléseibe. Ilyen egy vérbeli Bak!

Vízöntő: Belle

Fotó: IMDb

Belle megszállott könyvmoly, ám annak ellenére, hogy intelligenciája különccé teszi őt a falujában, egyáltalán nem hajlandó megváltozni. Sőt, a boldogságát a függetlenségén keresztül találja meg. Ez pedig a Vízöntőkre vall!

Halak: Csipkerózsika

Fotó: IMDb

Csipkerózsika javíthatatlanul romantikus és egyfajta álomvilágban éli az életét. Az erdő teremtményeivel beszélget, táncol, énekel és szerelme esik. Ismerősen cseng, igaz, kedves Halak? A hercegnő emellett kiemelkedően érzékeny és empatikus, ami úgyszintén igaz a jegy szülötteire.

Forrás: Elite Daily
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: