Divatmolekulák: a PLIÉ tavaszi kollekciója virágba borítja a szíveket

Kevés olyan előremutató prémium magyar márka van, amely egyszerre tudatos, praktikus és magával ragadó. A PLIÉ pont ilyen.

A PLIÉ szalonjába belépve könnyed hangulat fogad. Kicsit olyan, mintha Párizsban lennél, hiszen a nagyvonalú enteriőrben a legtrendibb színek pasztelljei fogadnak. Ahogy ránézel akár egy egyszerű blézerre is, észreveszed benne azt a kifinomult eleganciát, magas minőséget és apró rafinériát, amitől a Plié, a Plié. Az influenszerekkel tömött bemutató teremben mindenki izgatottan duruzsol, miközben jólesik kezedet végigfuttatni a darabokon. Csodálatos volt a szinesztézia, amellyel az érzékszerveinket kényeztették Mihályfi Zsófi és Bihari Virág tulajdonosok. A macaronról nem is beszélve.

Boldogsághormon a kifutóról

Színek, minták és a kagylógomb találkozása

Az egyszerűnek tűnő vonalvezetés és könnyed darabok mögött komoly tervezői bravúr húzódik, amit leginkább felvételkor adnak ki a ruhaneműk. Minden egyes öltésben vegyül a könnyedség a modern életvitel praktikumával. A Plié tavaszi kollekciójának darabjai egyszerre kortalanok és fiatalosak, ugyanakkor a tervezők gondoskodtak arról is, hogy nagyon jól kombinálhatóak legyenek a korábbi kollekciókkal, sőt majd a jövőbeliekkel is. Ami, valljuk be, igen hasznos dolog tud lenni, hiszen nem kell egy vagyont elköltened ahhoz, hogy mindig trendszetter légy. A Plié pedig, annak ellenére, hogy prémium márka, kifejezetten az elérhető kategóriát képviseli.

A nagy találkozás

Idén a Plié merészen kilépett a klasszikus színek világából és különleges színkombinációkat hozott létre, amilyen például a pasztell rózsaszín és a pasztell citrom találkozása. Ha pedig nem a színekkel teszik különlegessé a ruhákat, akkor jönnek a meglepően huncut szegélyek, a szokásos fazonoktól eltérő meghosszabbítások, felvágások és vonalvezetések, amelyek egyértelművé teszik, a letisztult elegancia topkategóriás darabját viseled.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PLIÉ (@plie.collection) által megosztott bejegyzés

All in

Nekem a személyes kedvencemmé ez az egyébként leheletnyit oversized, bélelt bomber dzseki vált, ami egyszerre sportos, elegáns és rendkívül jól kombinálható mindennel. Még ezzel a fekete tweed-overállal is jól megfért, pedig ez az a ruha, amihez egyébként nehezen találok megfelelő kabátot. Pontosan olyan darab, ami hasznos, és egyéniséget is kölcsönöz a viselőjének. Simán el tudom képzelni egy hosszabb állású, elegáns ruhával is, mert a mintája és a formája is megengedi. A játéka pedig pont az, hogy megfelel egy elegáns koktélpartin, de egy kirándulós hétvégén is.

Bomber mint klasszikus

Korall és citrom

Kivétel nélkül mindegyik ruhanemű rendelkezik valami különlegességgel, de egyáltalán nem hivalkodóak a darabok. Leginkább az az érzésed, hogy a nők természetes szépségét emelik ki és valahogy az egész egy boldog, vidám felütést is kap. A Plié kókuszpólói abszolút „must have” kategória. Nemcsak azért, mert olyan, könnyűek, mintha semmi sem lenne rajtad, de emellett rugalmasak, strapabíróak és csodás színekben is pompáznak. Az anyagok különleges összetételének köszönhetően organikus életérzésben van része annak, aki viseli. Ezek a vagány pólók is kitűnően kombinálhatóak mondjuk a blézerekkel és a hozzájuk tartozó bermudákkal, szoknyákkal, nadrágokkal is.

Divatmolekulák

A zsákmány

Az örökérvényű darabok pedig tudják, az ördög miben rejlik. Nem lehetnének időtállóak az olyan apró, igényes részletek nélkül, mint az olasz lenvászon, a bambusz pamut, a legfinomabb selyem, a kagylócsont gomb, vagy a legmagasabb minőségű hímezés. A tavaszi kollekcióban, amelyben megtalálható a blézerektől kezdve a mellényeken, pólókon, kisruhákon át a bermudákig minden, amit egy gardrób csak megkívánhat, ezeket a részleteket művészi pontossággal rejtették el. És hogy ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy hamarosan beköszönt a nyár is: megjelent egy abszolút sportvonal is, a barna széldzsekikkel. Reméljük, a nyári kollekció bemutatásáig segítségével meglesz a beach body is.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: