Dobd fel a délutáni kávéd, íme a recept! Megérkezett a Carte d’Or újdonsága

A nyár már a küszöbön, mi mással üdvözölhetnénk méltóbban, mint egy fantasztikus jeges kávéval. Ezúttal a Carte d'Or és a Baileys segít feldobni a klasszikus változatot, és megalapozni a vidám hangulatot!

Karamell, roppanós csokidarabok, egy finom kávé és egy csipet alkohol! Kell-e más egy pörgős munkanap után? Igazi csajos kávékoktélt varázsolhatunk, hála a Carte d’Or újdonságának. Erre a finomságra képtelenség nemet mondani, úgyhogy hívd át a barátnőidet, és nyissátok meg a teraszt, az erkélyt egy kellemes ital társaságában. A receptet mi adjuk!

Affogato
Fotó: Sajtóanyag

Hozzávalók:

  • 1 db Carte d’Or Baileys ízű jégkrém
  • 200 ml eszpresszó
  • 40 ml Baileys Original Irish Cream

Elkészítés:

Főzzük meg, és hűtsük le az eszpresszót, majd tegyünk 2-2 gombóg Baileys jégkrémet a poharakba. Önstük a kávét a Baileys-zel együtt a jégkrémre, majd szolgáljuk fel!

Forrás: Sajtóanyag
Nyitókép: Sajtóanyag

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked: