Dolly Parton elárulta 55 éve tartó boldog házasságának titkát

A countryzene királynője végtelenül büszke a kapcsolatára Carl Deannel, de természetesen nem veszi magától értetődőnek azt. Az egyik interjújában elmesélte, mit tesz azért, hogy sose múljon el közöttük a szikra.

Órákig is sorolhatnánk az indokokat arra, hogy miért nézünk fel Dolly Partonra, hiszen az, hogy immár évtizedek óta a countryzene királynője és sikert sikerre halmoz a karrierjében, csupán a jéghegy csúcsa. A ma 76 éves sztár ugyanis elérte azt, ami mindeddig csak keveseknek sikerült: generációkon átívelő hatással van az emberekre. Dolly jótékonysági akcióinak felsorolásához egyetlen cikk kevés lenne, mindeközben az élet szeretetére, önmagunk elfogadására és kitartásra is biztat.

„Ahogy én látom, ha szivárványt akarsz, el kell viselned az esőt is.” – Dolly Parton

Az énekes-színésznőnek természetesen eszében sincs lelassítania – még a nyolcadik X felé közeledve sem. Például éppen nemrég jelentette be, hogy süti mixeket és cukormázakat dob piacra, amiket a kedvenc receptjei ihlettek. „Ha elérsz egy bizonyos kort, az emberek azt hiszik, véged. Nos, én sosem fogok leállni” – vallja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dolly Parton (@dollyparton) által megosztott bejegyzés

És bár biztosak vagyunk abban, hogy Dolly megállíthatatlan, ha a céljai eléréséről van szó, a tervei megvalósításában azért fontos szerepet játszik a férje is. „Találj magadnak egy olyan partnert, aki annyira támogat téged, ahogyan az én Carl Deanem” – kívánja mindenkinek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dolly Parton (@dollyparton) által megosztott bejegyzés

A pár még 1966. május 30-án, azaz több mint 55 éve mondta ki az igent. Szerelmük és kapcsolatuk azóta is töretlen. Bár a férfi sosem lép ki a kamerák kereszttüzébe, Dolly azért néha elmesél pár humoros történetet a házasságukról: ki ne emlékezne arra, amikor kijelentette, hogy szerinte a férje egy édes hármasról fantáziál Jennifer Anistonnal?

Ám a viccet félretéve, nagyon büszkék a házasságukra. „Ez az első mindkettőnk életében és az utolsó is” – jelentette ki Dolly. Az egyik legfrissebb interjújában pedig azt is elárulta, mi a töretlen boldogságuk egyik titka. „Szeretek kiöltözni a Carlnak” – mondta. „Mindennap kisminkelem magam, megigazítom a hajam.” Dolly úgy érzi, ha mások kedvéért megteszi ezt, amikor nyilvánosság elé áll, éppen otthon, a férje előtt nem hagyhatja el magát.

„Ki akarna csókolózni egy slampos, lusta emberrel” – tette hozzá poénosan. „Fontos számomra, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Azt gondolom, hogy ez segít megfűszerezni a dolgokat.” Carl 79. születésnapjára például előszedte az egyik leghíresebb „kosztümjét”, ugyanis párja hatalmas rajongója a Playboy magazinos a címlapfotójának 1978-ból. „Eszembe jutott, hogy meglepem őt egy reggelivel, amit a nyuszijelmezemben készítek el neki.”

Forrás: People/Vogue
Nyitókép: David Becker/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: