Itt a Dove Powered by Plants termékcsalád: szépülj az eukaliptusz, a gyömbér és a geránium erejével! (X)

A természetesség, a növényi alapú összetevők az életünk minden területén, úgy a szépségápolásban is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. A slow életforma virágzik, ezért a Dove legújabb termékcsaládjában a növényi alapanyagokat helyezte a középpontba.

A természetes, növényi eredetű szépségápolási termékek kategóriája az egyik  legvitatottabb a szépségápolásban. Valójában sok fogyasztó gondolja úgy, hogy a természetesre való áttérés elkerülhetetlen kompromisszumot jelent a hatékonyság terén: egy felmérés szerint a nők 76%-a szerint a természetes/organikus kozmetikumok nem olyan hatékonyak, vagy bizonytalanok a hatékonyságukat illetően. Ha pedig a termékek jól működnek, sokan megkérdőjelezik, hogy valóban olyan természetesek-e, mint állítják: minden negyedik ember úgy gondolja, hogy a természetes/organikus szépségápolási  termékek egyáltalán nem olyan természetesek, mint azt állítják róluk. A Dove hisz abban, hogy egy természetes termékcsalád is lehet hatékony, ezért megalkotta az új Dove Powered by Plants termékeket.  

Növények és a tudomány együttes ereje

A Dove megragadta a növények hihetetlen megújító erejét, és ötvözte a szépségápolás terén szerzett szakértelmével, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas almárkáját, amely segít megújítani a bőrt. Minden termék legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz és mégis hatékony, mint például a természetes öko-spray dezodor, amely 24 órán át véd. A Dove az egyik legnagyobb szépségipari márka a világon, ami megkapta a szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést.

Dove Powered by Plants tusfürdők, 1499 Ft

„Tudjuk, hogy a fogyasztók természetesebb termékekre vágynak,  de gyakran csalódnak a természetes termékek által nyújtott érzésben és teljesítményben” – mondja Lauren Laird, a Dove globális kutatási és fejlesztési  igazgatója. „Ezért évek óta azon dolgozunk, hogy egy olyan természetes eredetű összetevőkből álló termékcsaládot fejlesszünk ki, amely valóban hatékony.” 

Dove Powered by Plants dezodorok, 1599 Ft

A márka új termékeiben több mint 35 kulcsfontosságú növényi kivonatot használtak fel, amelyek között a jól ismert kókusz és aloe mellett a kevésbé ismert karragén kivonat és a ricinus is helyet kapott. A tusfürdők és deók a hatékonyság mellett gondoskodnak arról, hogy a használatuk egyben élmény is legyen. Tiszta, 100%-ban természetes illóolajok, mint a bőrmegújító hatásáról ismert geránium, a bőrfiatalító gyömbér és az eukaliptusz a főszereplői a mesésen illatozó termékeknek.

Forrás: Dove
Nyitókép: Igor Ustynskyy/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: