Drága Olvasók! Íme minden friss infó, amit a Bridgerton család 3. évadáról tudni lehet

Csodás hírrel érkezünk: már biztos, hogy a Bridgerton nemcsak egy, hanem két további évaddal örvendezteti meg a rajongókat!

„Még sokáig tervezünk a Bridgertonnal.” – jelentette ki Bela Bajaria, a Netflix ügyvezetője. A Bridgerton kreatív csapata pedig tele van izgalmas tervekkel a jövőre nézve.

A harmadik évad szerelmesei pedig…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés


A harmadik évadban a reflektorfény Lady Whistledownra kerül, ugyanis az ő, azaz Penelope Featherington szerelmi történetét ismerhetjük meg. A Penelopét alakító Nicola Coughlan megkönnyebbült, hogy végre a nagyvilággal is megoszthatta a hírt: „Ahogy Lady Whistledown, én is már egy ideje magamban tartom a titkot, de végre megoszthatom veletek, hogy a harmadik évad Penelope és Colin szerelmi történetét mutatja majd be.” Az első két évadban Penelope Colin iránti rajongása csak a nézők számára egyértelmű, a lány Colin előtt nem fedi fel a titkát. Azonban a második évad végéhez közeledve a fiú is elkezd más szemmel nézni Penelopéra, ahogy egyre inkább rájön, hogy a lány mindig is mellette állt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

A Colint alakító Luke Newton így mesélt a párosról: „Annyira sokan szeretik Colin és Penelope kapcsolatát. Ami azért nagy nyomást is helyez ránk, hiszen rengeteg ember izgatottan várja, hogy végre a páros legyen a középpontban. De ez a rajongás melegséggel is tölt el.” A páros történetének bemutatása egyébként időrendben változás Julia Quinn könyvsorozatához képest, hiszen a harmadik kötet Benedict Bridgerton szerelmi életét mutatja be és csak a negyedik könyvben kerül Colin és Penelope a középpontba. Ennek ellenére a rajongók nem csalódottak, hiszen már az első évad óta sokan várják, hogy végre kiteljesedhessen a szerelmük.

„Úgy érzem, ha még egy évadon keresztül azt kellene néznünk, hogy Penelope Colin iránt sóvárog, akkor mind felkiáltanánk, hogy „Gyerünk már, szedd össze magad és lépj!” – mondta Coughlan. Persze a Netflix elhintette azt is, hogy ez a barátság úgy kezd el szerelemmé alakulni, hogy közben Penelope-nak a kettős életével is egyensúlyoznia kell ahhoz, hogy Lady Whistledown titka megmaradjon.

Mikor készíthetjük a popcornt?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy a nagyközönség elé mikor kerül a harmadik évad, de a forgatást júniusban kezdik, ahogy azt maga a vikomt, az Anthonyt alakító Jonathan Bailey erősítette meg. Egy új Bridgerton arc is érkezik a következő szezonra, ugyanis Francescát Hannah Dodd fogja alakítani. Ő Ruby Stokes helyett érkezik, aki egy másik Netflix produkció főszerepe miatt lépett hátra a sorozatból.

Forrás: Harper’s Bazaar 
Nyitókép: Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: