Drew Barrymore és Adam Sandler folytatta Az 50 első randi történetét

Végre megtudhatod, hogyan alakult Lucy és Henry élete az 5000. találkozójuk után

A különleges reunionra a színésznő új beszélgetős műsora, a The Drew Barrymore Show első adásában került sor - ráadásul nem ez volt az egyetlen nosztalgikus találkozó, amit a házigazda megszervezett.

Hivatalosan is elmúltak azok az idők, amikor még Ellen DeGeneres, Jimmy Kimmel vagy Jimmy Fallon uralta a talkshow-k világát, ugyanis ma már szinte meg sem lepődünk azon, ha egy énekes vagy egy színész úgy dönt, beszélgetős műsort indít. Míg 2019 szeptemberében Kelly Clarkson bizonyított a házigazda szerepében a The Kelly Clarkson Showban, addig 2020-ban nem más vágott bele hasonló projektbe, mint Drew Barrymore. Charlie egykori angyala szeptember 14-én debütált a CBS-en, és a The Drew Barrymore Show első adásába elhívta erősítésként többek között Lucy Liut és Cameron Diazt is, akikkel éppen a film megjelenésének 20. évfordulóját ünnepelhetik idén.

Fotó: Instagram/@drewbarrymore

Drewt nagyon magával ragadhatta a nosztalgia az utóbbi időben, ugyanis nemcsak Charlie angyalai álltak össze egy beszélgetés erejéig, hanem előkerült Adam Sandler is, akivel Az 50 első randi című romkomban legendásan tündéri szerelmespárt alakítottak. A 2004-es filmben Henry, azaz Adam egy olyan lányba szeretett bele, aki rövid távú memóriája miatt mindent elfelejt egy nap alatt, így a srácnak 24 óránként újra meg kell hódítania Lucy-t, akit Drew alakított. Ehhez végül videókazettákat használt, amiken reggelente beszámolt kedvesének arról, hogy mi történt velük korábban. A sztori megtörtént eset alapján íródott, és több díjat is bezsebelhettek érte az alkotók: a főszereplők pedig hazavihették az MTV Movie Awards legjobb párosának járó szobrát is. Ezek után nem is lehet kérdéses, hogy sok rajongó örült Drew és Adam meglepetésének, akik a talkshow első részében folytatták Henry és Lucy történetét, méghozzá az 5000. randinál.

A The Drew Barrymore Show következő adásaiban egyébként olyan sztárok megjelenésére lehet számítani, mint Reese Witherspoon, Jane Fonda vagy Charlize Theron.

Forrás: Entertainment Weekly
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: