Ahol Drew Barrymore felbukkan, kő kövön nem marad

A színésznő kalapáccsal esett neki a konyhájának

Nemcsak viccelődni szeret az Instán, hanem néha meg is lepi követőit, vagy olykor ötvözi ezt a két dolgot, mint most: Drew Barrymore bontókalapáccsal esett neki a saját konyhájának, ahol szó szerint kő kövön nem maradt!

Ha követed Drew Barrymore Instagram-oldalát, akkor biztosan neked sem újdonság, hogy a színésznő mindig kitalál valami vicceset. Vagy meglepőt. Vagy ötvözi a kettőt. Legutóbb is ez történt, amikor arról töltött fel egy videót, amikor a saját konyhájának esett neki bontókalapáccsal. Aggodalomra semmi ok, a Golden Globe-díjas színésznőnek nem ment el az esze, és nem is az volt a célja, hogy súlyos anyagi kárt okozzon saját magának. Mindössze arról van szó, hogy egy kis felújításra vágyott, és szerette volna ő maga megtenni az első lépéseket. Vagy inkább kalapácslengetéseket.

Az erről készült videót Instagramra töltötte fel, megjegyzésként pedig csak annyit fűzött hozzá, hogy senki ne is törődjön vele, ő épp a lehető legszuperebbül érzi magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

Drew Barrymore és a renoválás

Persze, mi nagyon valószínűnek tartjuk, hogy a vicces és meghökkentő konyharombolásnak minden percét élvezte a videó végén el is neveti magát , de ő építeni, újraalkotni szeret igazán. Körülbelül egy évvel ezelőtt dokumentálta régóta tartó konyhaprojektjének befejezését. Augusztusban posztolta az alábbi képeket, „kész a konyhai renoválás” megjegyzéssel. Humorral és némi öniróniával hozzáfűzte, hogy #itwontstaythisneat, vagyis nem marad ilyen szép tiszta, rendes. Illetve megjelölte saját, Cook With Beautiful nevű konyhai termékcsaládját is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

Személyes tervei és igényei mellett pedig a színésznőből lett műsorvezető arra is szakít időt, hogy mások otthonát is felújítsa. Műsorában, a The Drew Barrymore Show-ban van egy olyan szegmens, amelyben dizájnszakértője, Mikel Welch segítségével teret enged kreativitásának, stílusérzékének és lakberendezői ambícióinak. A cél, hogy minden tekintetben jobb élettérré alakítsák át mások otthonát, és terjesszék a pozitív életszemléletet.

Forrás: People.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: