Drew Barrymore szenzációs videót készített arról, hogy a stresszevés bárkit utolérhet a pandémia alatt

A színésznő a közösségi oldalán osztott meg egy felvételt arról, hogy bizony ő maga is kihízta a ruháit az elmúlt hónapokban és együttérez azokkal, akik hozzá hasonlóan nem tudták megőrizni az alakjukat az otthon töltött idő alatt.

Talán senkit nem lep meg, ha azt mondjuk, a koronavírus-járvány kirobbanása óta drasztikusan megnőtt a stresszevők száma: egyre többen vannak azok, akik unalmukban vagy idegességükben nassolnak valamit. A pandémia árnyékában ugyanis könnyedén azt érezhetjük, mindössze annyi örömünk maradt, hogy együnk egy jót. És ha már minden elromlott körülöttünk, mit számít néhány pluszkiló? Míg az internetet elárasztották a mémek arról, hogy csak az hagyhatja el az otthonát, aki ki is fér az ajtón, addig Drew Barrymore egy őszinte és vicces videót töltött fel nemrég a közösségi oldalára arról, hogy a stresszevés bárkit a világon utolérhet, például őt is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

„Oké, szóval itt vagyunk a gardróbban, ahol az emberek általában cuki képeket készítenek és azt mondogatják, ’Ó Istenem, nézd ezt a szettet!’. Nos. Hadd legyek most őszinte veletek” – mondja a színésznő a felvételen majd hátat fordít a kamerának, hogy mindenki jól láthassa, nem ér rajta össze a szoknyája. „Igen, ez történt. Az utóbbi időben stresszevővé váltam” – vallotta be nevetve Drew, akinek egy melltartópánthoz hasonló rugalmas anyaggal toldották ki a ruhája övét. „Szóval ideje átgondolnom az életem és azt üzenem mindenkinek, akinek valaha is szüksége volt egy ilyen bővítőre, hogy hidd el, átérzem!”

Charlie egykori angyalának Instagram posztját pár nap alatt közel százezren kedvelték, a kommentekben pedig megköszönték neki, hogy ilyen nyíltan és természetesen beszél arról, amit sokan átéltek idén, miközben szinte mindenhol arról olvasnak, hogy a pandémia alatt kellene elérniük az álomalakot. „Nagyon csinos vagy és egyáltalán nem a derékbőségünk határoz meg minket!” – válaszolta neki Hollywood egyik legfényesebb csillaga, Sharon Stone.

Forrás: Page Six
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

 

Legnépszerűbb cikkek: