„Semmit sem bántam meg.” Drew Barrymore nem titkolja a múltját a lányai előtt

A színésznő mára két gyermek édesanyja, és úgy gondolja, hogy a fiatalkori tapasztalatai hasznos leckeként szolgálhatnak a nevelésben. Éppen ezért nem rejtegeti Olive és Frankie elől, hogy min ment keresztül akkoriban.

Drew Barrymore elképesztően fiatalon, mindössze alig hétéves korában beírta magát a filmtörténelemben, hiszen főszerepet kapott az E. T., a földönkívüliben. Nem sokkal később, 1985-ben pedig már egy Golden Globe-jelölést is bezsebelhetett a Kibékíthetetlen ellentétek mellékszereplőjeként. A hirtelen sikerért azonban súlyos árat fizetett, ugyanis tizenéves korára már a kábítószerek és alkohol rabja volt. Drew mindennek ellenére azt mondja, eszében sincs titkolnia ezt az időszakot a lányai elől.

Amikor egy interjúban megkérdezték tőle, mit tanácsolna a huszonéves énjének, azt felelte nevetve, az akkori Drew valószínűleg nem is hallgatott volna rá. „Örülök, hogy átéltem azokat a szabad pillanatokat, szóval arra bátorítanám őt, hogy továbbra is legyen önmaga” – majd hozzátette, jóban és rosszban sem hazudtolta meg azt, hogy ki ő valójában.

A színésznő megkönnyebbülést érez amiatt is, hogy nem horgonyzott le egy helyen. „Rengeteget fejlődtem és keményen dolgoztam magamon.” A jelenleg 46 éves sztár úgy érzi, mára ott tart, ahol mindig is szeretett volna. „Semmit sem bántam meg. Minden pillanatát imádom annak, ami elvezetett engem erre a pontra.”

Sőt, reméli, hogy két lánya, Olive és Frankie tanulhatnak majd az ő tapasztalataiból! „Soha nem fogok hazudni a lányaimnak.” Drew úgy érzi, el tudja majd magyarázni, hogyan vált azzá, aki. A színésznő egyébként arra tanítja a gyermekeit, hogy forduljanak kedvességgel mások felé, szeressék önmagukat, de minden nap dolgozzanak a fejlődésükért. Drewt mára az sem zavarja, ha megjelennek rajta az idő múlásának jelei. „Mindannyian meg fogunk öregedni, a dolgok elkezdenek dél felé vándorolni, és ez rendben is van, ez az életünk része. Évről évre egyre inkább emberinek és sebezhetőnek érzem magam, de azt is pontosan tudom, hogy annál inkább értékelnem kell minden egyes évemet” – vallja a plasztikaellenes sztár.

Forrás: E! Online
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: