„Soha semmit nem csináltattam meg az arcomon” – Drew Barrymore kiváltságnak tartja az öregedést

A színésznő elárulta, egyáltalán nem szeretne plasztikai sebészek kése alá feküdni, inkább méltósággal, humorral és önmaga iránt érzett tisztelettel fogadná az idő múlását.

Drew Barrymore-ért nemcsak azért rajongunk, mert a karrierje során olyan szívmelengető romkomokkal szórakoztatott minket, mint Az 50 első randi, hanem azért is, mert a fiatalkori hullámvölgyei után mára igazi példaképpé vált a nők számára. A színésznő 2020 őszén például őszintén bevallotta, mennyire megrázta őt az, hogy véget ért a házassága gyermekei apjával, Will Kopelmannal. „Egyáltalán nem viseltem jól a válásomat. Nagyon rosszul érintett” – nyilatkozta. A sztár nem tagadja, öt évébe került, hogy beszélni tudjon róla, és meglássa a jó dolgokat is, mert a szakításukkor mindent negatívan szemlélt. Sőt, azt is elárulta, egyformán fél attól, hogy újra rátalál a szerelem és attól is, hogy ez már sosem történik meg vele.

Jóban lenni önmagaddal

Azonban Drew nemcsak a magánéleti nehézségek kapcsán szólal fel az interjúiban, hanem arról is bátran véleményt alkot, hogy mennyire fontos elfogadnunk önmagunkat és a külsőnket. A közösségi oldalára például feltöltött egy vicces videót arról, hogy kihízta a ruháit a karanténban töltött hetek alatt, ezért egy pánttal ki kellett toldania néhány szoknyáját. Legutóbb pedig a plasztikai műtétekkel kapcsolatban fejtette ki a véleményét. „Soha semmit nem csináltattam meg az arcomon és ha lehet, nem is szeretnék” – jelentette ki a The Drew Barrymore Show egyik adásában. „Ismerem magam. Addiktív ember vagyok” – hivatkozott a fiatalkorára a színésznő, aki már tizenévesen kábítószer és alkoholfüggőséggel küzdött.

„Lázadó vagyok.”

„Miközben azokat a nőket figyeltem, akik a nyomás hatására kínozták magukat, hogy elérjék a vágyott külsőt, mindig arra gondoltam, szegények mennyire boldogtalanok.” Drew szerint, a plaszikai beavatkozásokkal kapcsolatos érzéseinek éppen az lehet az oka, hogy korábban extrém végletekig elment. „Most már unalmas vagyok, biztonsági játékos és egészségesen élek” – mondta.

„Mindannyian meg fogunk öregedni, a dolgok elkezdenek dél felé vándorolni és ez rendben is van, ez az életünk része. Évről évre egyre inkább emberinek és sebezhetőnek érzem magam, de azt is pontosan tudom, hogy annál inkább értékelnem kell minden egyes évemet.” A színésznő számára azért is kiemelkedő kérdés ez, mert szeretne jó példával járni lányai, Frankie és Olive előtt. „Úgy gondolom, hogy az öregedés kiváltság. Az számít, hogy méltósággal, humorral, önmagad szeretetével és tiszteletével fogadd a folyamatát” – emelte ki egy korábbi nyilatkozatában.

Forrás: Vanity Fair/Page Six
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: