Drew Barrymore szembe megy a trendekkel

Az idő vasfoga bizony a leghíresebb és leggazdagabb sztárokat sem kíméli, így Drew Barrymore-on is nyomot hagyott az évek múlása. A színésznő azonban nem féli kimondani, mit gondol erről.

A színésznőt láthattuk már szőke, barna és vörös tincsekkel, viszont az biztos, hogy ősz fürtökkel még egy ideig nem fog kísérletezni. Barrymore nemrégiben dobta piacra első saját otthoni hajfestékét a Garnierrel karöltve és ennek apropóján ki is fejtette, hogy miért érezte ezt szükségesnek.

Másokon igen, saját magán nem

Annak ellenére, hogy Hollywoodban is egyre inkább hódít a természetesség és hétről-hétre több sztár mond le a hajfestésről, hogy teret engedjen őszülő tincseiknek a Golden Globe-díjas színésznő nem követi Sarah Jessica Parker és Hilary Burton példáját. Legalábbis egyelőre nem. Az ok pedig nem is olyan prózai, mint azt sokan gondolnák, hiszen a negyvennyolc éves Drew Barrymore saját bevallása szerint egyszerűen még nem áll készen arra, hogy búcsút intsen a ragyogó árnyalatokban pompázó hajkoronájának. A People-nek adott válaszaiban arra is kitért, hogy hiába tetszik neki másokon, magán egyáltalán nem tudja elképzelni az ősz hajkoronát. És ha őszintén, mélyen magunkba nézünk, ezt mindannyian meg is tudjuk érteni.

Drew Barrymore
(Fotó: John Lamparski / Getty Images)

Elfogadta az idő múlását

Ugyan a hajfestésről nem tud lemondani, viszont az öregedés egyéb jeleit már elfogadta, így az arcán megjelenő ráncok egyáltalán nem zavarják. Saját bevallása szerint soha, semmilyen plasztikai beavatkozáson vagy töltésen nem esett át. A színésznő viszont nem a tűtől vagy a szikétől fél, hanem attól tart, hogy nem tudna leállni velük. Több kolléganője szolgáltatott számára elrettentő példát, azonban Hollywoodban is van olyan, aki üdítő kivételnek számít, így ő inkább Cindy Crawford példáját követi, aki szintén nem üzenet hadat az időnek. Mindkét híresség egyetért abban, hogy az első az egészség, illetve a boldogság.

(Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for TIME)

Nyitókép: Michael Loccisano/Getty Images for The Drew Barrymore Show
Forrás: People

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: