„Nem tudom, hogyan kell ezt csinálni” – Drew Barrymore tudja, milyen nehéz az online társkeresés

A színésznő nem tagadja, ahogyan sokan mások, úgy ő sem boldogul könnyedén a randiappok világában.

Bár az online ismerkedésnek számtalan előnye lehet (például az, hogy olyan emberekkel is összeakadhatunk, akik talán sosem jönnének velünk szembe az utcán), a párkeresés valójában a randiappokon sem egyszerű – sőt! Maga a Golden Globe-díjas Drew Barrymore is így gondolja. A színésznő április elején mesélt arról egy interjújában, hogy időről időre ő is felregisztrál olyan alkalmazásokra, mint a Raya. (Ez egy kifejezetten exkluzív és privát platform, ezért a hírességek általában ezen a felületen próbálják megtalálni a Nagy Őt. A hírek szerint olyan sztárok, mint Channing Tatum, Sharon Stone, Lily Allen, Matthew Perry, Elijah Wood, Tom Felton és Rebel Wilson is kipróbálták már. – a szerk.)

Úgy érzem, nem tudom, hogyan kell ezt csinálni. Belépek egy vagy két hónapra, de hamarosan úgy érzem, ki kell szabadulnom innen. Aztán adok neki egy évet, majd újra megpróbálom” – vallotta be. Drew még azt is elárulta, nemrég rákeresett a neten a top 10 randialkalmazásra. „Szó szerint éppen olyan vagyok, mint mindenki más, aki azon agyal, hogyan tudna eligazodni ebben. Ez olyan nehéz” – tette hozzá.

Drew természetesen szívesen találkozna valakivel „a való életben”, de a pandémia, elfoglalt munkarendje és két lánya (Frankie és Olive) nevelése mellett nincs túl sok ideje a társkeresésre. „Nem a randevúzás a legfontosabb számomra, ezért egy kicsit lusta vagyok hozzá” – ismerte el a színésznő, aki 2016-ban vált egy gyermekei apjától, Will Kopelmantől. Egyébként nem Drew az egyetlen hollywoodi sztár, aki nyíltan mesél arról, milyen kihívásokkal teli lehet az ismerkedés. Susan Sarandon a hetedik X felett sem adja fel a reményt arra, hogy meglelje az útitársát és Sharon Stone is beszélt már a randiappokon szerzett tapasztalatairól.

Forrás: E! Online
Nyitókép: Dia Dipasupil/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: