Ed Sheeran szerenáddal lepett meg egy újdonsült házaspárt egy karaoke bárban

Az énekes tudja, hogy kell bulizni: először egy Backstreet Boys slágerrel pörgette fel a karaoke bár közönségét, majd beállt a pult mögé, végül pedig friss házasokat köszöntött egyik legismertebb slágerével.

Ed Sheeran nem éppen mondható átlagos hírességnek. Az énekes ugyanis nem szereti a nagy felhajtást, nem várja, hogy körberajongják, sőt, ha úgy alakul, rögtönzött koncertet is ad egy karaoke bárban a rajongóinak.

After Party

A Grammy-díjas énekes nagyszabású koncertet adott júliusban az amerikai Nashville-ben. Majd a fellépés után Sheeran úgy döntött, hogy egy a karácsonyi tematikájú karaoke bárban ereszti ki a gőzt. A Grammy-díjas énekes az Instagram oldalán osztott meg egy videót, amiben éppen rajongóival együtt énekli az I want it that way című Backstreet Boys dalt.

Nyáreste a Mikulásnál

A helyszínválasztás nem volt véletlen, ugyanis Sheeran korábban Nashville-ben élt. „Amikor 2013-ban Nashville-ben éltem, gyakran eljártam a Santa’s (Mikulás) nevű karaoke bárba. Csak 1 dollárba kerül a PBR (Pabst Blue Ribbon sör), és van karaoke – ez a legjobb” – mondta az énekes. A Mikulás tulajdonosa még egy pólót is készített Sheerannek, amin az arcképe szerepel. Ebben a pólóban érkezett a bárba, ahol nemcsak énekelt, hanem a pult mögé is beállt, és koccintott is a rajongókkal. Az est legmeghatóbb pillanata azonban kétség kívül az volt, amikor egy friss házaspárnak énekelte a Thinking Out Loud című slágerét, akik nem is számítottak ilyen meglepetésre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés

Forrás: My Modern Met

Nyitókép: Dave J Hogan/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: