Eddig sosem látott felvétel került elő Paul Walkerről

A videót lánya, Meadow osztotta meg az Instagram-oldalán.

A Halálos iramban filmek sztárja, Paul Walker 7 évvel ezelőtt bekövetkezett tragikus halála az egész világot megrázta. Lánya, a 21 éves Meadow Walker azóta több posztot is közzétett Instagram-oldalán édesapjáról. A mostani vicces felvételen Paul egy üres szobában ül az ágyon, a lánya pedig kintről benyit és ráköszön, amitől a színész halálra rémül, végül mindketten nevetésben törnek és megölelik egymást:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

A poszt alá ezt írta: „Sosem hittem volna, hogy megosztom ezt a videót, de most ezt éreztem helyesnek. Legyetek jók, szeretlek titeket! Vigyázzatok magatokra. Xx”

Meadow apja halála után folytatta az ő jótékony munkáját a Paul Walker Foundation-ön keresztül. A szervezet jelenleg a Los Angeles-i Food Bank számára gyűjt pénzt, mely jelenleg a koronavírus-járvány áldozatait segíti élelemmel.

„Ha arra gondolok, hogy miben hasonlítunk édesapámmal, akkor rá kell jöjjek, hogy a szenvedélyeink ugyanazok. A szenvedélyünk az óceán iránt, az állatok megmentése iránt, mások megsegítése iránt. Azért hoztam létre ezt az alapítványt, hogy megoszthassam ezt az oldalát a világgal” – írta a kép alá. A szervezetet Meadow édesapja születésnapján alapította 2015-ben, ezzel ünnepelve az emlékét.

Az évek során a fiatal lány egyébként többször is posztolt édesapjáról, írásaiból kiderül, hogy nagyon közel álltak egymáshoz és különleges volt a kapcsolatuk:

Ezt a cuki táncolós fotót például Meadow 2017-ben osztotta meg (szintén apja születésnapján). A posztban meghirdette a “DO GOOD”, azaz “Tégy jót!” kihívást és arra kérte követőit, hogy ezen a napon csakis jót tegyenek másokkal, ezt pedig ne felejtsék el egy videóval vagy képpel megosztani.

Nyitókép: Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: