Egy 80 éve boldog házasságban élő pár szerint ez a tökéletes párkapcsolat titka

Anglia legrégebb óta boldog házasságban élő párja egy vakrandin találkozott először 1937-ben. Most elárulták, szerintük mi a hosszú párkapcsolat titka.

Nancy Kingston egy rejtélyes vakrandin találkozott először Ericcel, amit öccse szervezett meg a falu hídján még 1937-ben. A pár az első pillanattól kezdve jól kijött egymással, a második világháború alatt, 1940. június 1-jén házasodtak össze. Eric évtizedekig egy farmon dolgozott, majd a Somerset River Boardnál helyezkedett el, míg Nancy importált ausztrál és új-zélandi vajat csomagolt egy gyárban.

A pár idén ünnepelte 80. házassági évfordulóját, amelyen a barátaik és családjuk többi tagja is a Wedmore-hoz közeli otthonukban köszöntötte őket. A 80 évnyi házasságuk alatt összesen 5 gyermekük, 11 unokájuk, 28 dédunokájuk és 14 ükunokájuk született. Az eseményre a helyiek is ellátogattak és jókívánságukat fejezték ki a párnak, sőt magától Erzsébet királynőtől is kaptak egy kézzel írt levelet, amelyben őfelsége gratulált a hosszú házassághoz. „Csodálatos nap volt. Végre találkozhattunk a régi barátainkkal, és még újakat is szereztünk.” – árulta el a 99 éves Nancy.

Az idős házaspár azt is elárulta, hogy szerintük mi a titka a hosszú párkapcsolatnak, ők úgy gondolják, ez nem más, mint a

kompromisszumkészség.

„Mindent meg tudunk oldani együtt, máskülönben nem lennénk együtt már 80 éve. Semmin sem változtatnék, ha újra kellene kezdenem az életem.” – tette hozzá Eric.

A boldog pár jelenleg a legfiatalabb fiúkkal, Stephennel él együtt, aki gondoskodik szüleiről. „Mindketten kiváló példaképei az egész családunknak, ők tanították meg nekünk, hogy tiszteljük a másikat és legyünk hálásak egymásért. Mindig nagy hatással voltak rám és az életben hozott döntéseimre.” – nyilatkozta a fiú.

A boldog házaspár tölgylakodalma emlékére a város egy padot készít nekik, valamint egy tölgycsemetét is hamarosan elültetnek a tiszteletükre.

Forrás: metro.co.uk
Nyitókép: Yagi Studio/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: