Egy árulóról lehull a lepel: Heti horoszkóp

Az újhold a következő időszakban a korábbitól elétérő hozzáállásoknak, szemléleteknek és gyógyulásnak kedvez. Van, akinek új barátok után kell néznie, mert valakiről kiderül, hogy áruló, és lesz aki kis higgadtsággal elkerülheti a családi perpatvart.

A héten az újhold gyógyító energiái hatnak mindannyiunkra, attól függően, melyik jegyet melyik házában találta a Luna. A hét éppen ezért rendkívül izgalmasnak tűnik, és nem érdemes kihagyni a csillagállásokkal járó remek lehetőségeket, jó tudni, mire figyeljünk most kiemelten. Az újholddal eljött az igazság pillanata is: a napokban egy árulóról is lehull a lepel.

KOS

A Kosok számára a hét az élet nagy kérdéseinek feszegetését hozza felszínre leginkább. Mivel azonban a héten több szembenállás is van a konstellációban, nem lesz könnyű a feladatod. Nem tartod magad hiszékenynek, de ha nem figyelsz oda és tartod kordában a gondolataidat a héten, nagyon mélyre süllyedhetsz a nyúl üregében. Talán, ha realizálod magadban, hogy egy olyan harcot vívsz, amit még senkinek sem sikerült megnyerni, könnyebb elengedni ezeket az égig érő kérdéseket is.

BIKA

A héten lehet hogy magadra sem fogsz ismerni, hiszen lehet, hogy azelőtt kérdezed meg mások véleményét valamiről, mielőtt te már kitaláltad volna, mit, hogyan akarsz. Jó ha tudod, a Neptunusz zavarja össze a korábban tiszta vizet az együttműködés zónáiban. A hét közepén pedig rá kell ébredj arra is, hogy talán saját magadnak sem vallottad be eddig az igazat valakivel kapcsolatban, aki közel áll hozzád. Ne feledd, minél előbb meghozod a döntést, annál gyorsabb a gyógyulás.

rágódás a múlton, aggódás, szorongás, fiatal nő, szomorú depresszió
fotó. Image Source/GettyImages

IKREK

A héten a hangsúly a munka és a magánélet egyensúlyára kerül. Mivel a Nap a határvonalaid és otthonod zónáiban perzseli a kedélyeket, a Neptunusz pedig a karrieredében, most nem lesz könnyű dolgod. De hát erre való az újhold, hogy újra kiszabd azokat a határvonalakat, amelyek eddig meggátoltak abban, hogy olyan egyensúlyt tudj fenntartani ezen a két területen, amely hosszú távon az egészségedet és lelki békédet is szolgálja. A héten érdemes eldöntened, hogy mi a fontosabb: a munka vagy a szeretteid?

RÁK

Mostanában talán túl sokszor gondolsz arra, hogy senkinek sem vagy fontos. De ezt a maszlagot még a legmagányosabbnak vélt pillanataidban is célszerű lenne kiverned a fejedből. Nem most van itt az ideje A képzelt beteg Oscar-díjas alakításának. Ha elhanyagoltnak érzed magad, lépj ki az áldozati szerepből és hívj fel néhány olyan embert, akitől segítséget kaphatsz. Most a Nappal a szociális zónádban és a Plútóval a kapcsolati zónáidban tényleg nincs más dolgod, mint tárcsázni. Ha mersz.

OROSZLÁN 

Érzelmek és anyagiak. Bár nem ildomos őket összekötni, a héten sajnos -a saját érdekedben mindkettőre figyelemmel kell legyél. Kedden és szerdán a galaktikus uralkodód a Nap, amely a szűzben áll éppen ugyanis az érzékeny Neptunusszal áll szemben. Erős érzelmek törhetnek rád, és ha nem veszel róluk tudomást, tudod mi lesz…cunami. És bár nem mondjuk, hogy az anyagi dolgaid  varázsütésre oldódnak meg, de talán egy kis odafigyeléssel talán többre jutnál, mint gondolod.

SZŰZ

A Szűz-szezon még eltart egy darabig, úgyhogy komolyan el kell gondolkodj azon, hogyan tudod kibalanszírozni a munka és a saját vágyaid közötti rést. Meglehet, hogy a hét elején hiba csúszik a terveidbe, és egy tárgyalás is kellemetlen fordulatot vehet. A Nap az analitikus és racionális zónáidban sistereg és a Neptunnal a partneri kapcsolatok területén áll szemben. Ez nem a legjobb konstelláció, de ha vigyázol a kommunikációdra és nem csinálsz bolhából drámát, akár te is tanulhatsz a végeredményből.

fotó: Morsa Images/ Getty Images

MÉRLEG

A kedvünkért tegyél fel egy (találós)kérdést magadnak. Tudod, mi a különbség aközött, hogy segítesz vagy lehetőséget teremtesz egy embernek? A héten akár le is doktorálhatsz ebből a kérdéskörből, ugyanis a fényes nap a szolgálatkész Szűzben perzsel, a Neptun pedig a hatodik házadban garázdálkodik, ami a segítség, segítőkészség témaköreit hozza felszínre. Itt az ideje, hogy a szolgálatkész jellemed ellenére foglalkozz a témával, és talán megtanulj kedvesen nemet mondani bizonyos kéréseknek.

SKORPIÓ

A Skorpió Hold és a Bika Jupiter szembenállása az amúgy is szenvedélyes jegyedben nem sok jót ígér. Hacsak… ahelyett, hogy hagynád, hogy elöntsenek az indulatok és felpaprikáznád magad, add együttműködésre a makacs kis buksidat. A Szűz Nap az együttműködés zónáiba hozhat most melegséget, így kiabálás helyett megsimogatni a partnered kezét lehet, most jobb gondolat. A Neptun a tündöklés területén okozhat galibát, így érdemes a hét végén inkább a természetben gondolkodni, mint glamúros eseményekben.

NYILAS

A hét talán neked tartogatja a legtöbb kellemetlenségre a lehetőséget. A mindent bevilágító Nap már egy hónapja ontja sugarait professzionális területeidre, így ezzel kapcsolatban nagy előrelépésre számíthatsz. Azonban az elkövetkezendő napokban érdemes duplán ellenőrizned és betartanod minden szabályt, mert könnyen előfordulhat, hogy komoly bajba keveredhetsz. Próbálj ne pletykálni, vitatkozni és vetélkedni, mert az összes terved romba dőlhet.

pletyka kibeszél pletykál összesúg sutyorog barátnők csajok munkatársak munka iroda
Fotó: Eric O’Connell / Getty Images

BAK

A Szűz Nap az őszinteséggel és spontaneitással összefüggően hoz felszínre érdekességeket, amit tovább nehezít, hogy mindeközben a Neptunusz a kommunikációs területeiden segít elveszíteni a határokat. Szerencsére, most, hogy ezt tudod – és reméljük, amúgy is – elkerülsz majd minden pletykálkodást és rosszindulatú ítélkezést mások felett. Állj meg egy pillanatra, és gondold át, hogy mit éreznél, ha valaki másnak járna a szája? Na, ugye? Jobb, ha nem hagysz támadási felületet magadon.

VÍZÖNTŐ

Készen állsz, hogy belevágj a következő kalandba? A hét vége felé ugyanis nagyszerű dolgok várnak, de előbb úgy tűnik, még le kell rendezned valamit magadban. Nem lehet, hogy túlságosan bízol valakiben? Ha sokmindenben másvalakire hagyatkozol, könnyen kiszolgáltatottá válhatsz, és előfordulhat, hogy ezzel visszaélnek. Nem kell nyomozásba kezdened, mert az áruló hamarosan magától is felfedi lapjait, de arra figyelned kell, hogy ne tudjon majd becsapni.

HALAK

A vita és zűrzavar a kapcsolatok természetes velejárója. Ha most élsz azzal a lehetőséggel, hogy ezt a zűrzavaros időszakot türelemmel kezeled és szeretettel fordulsz a partnered felé, akkor erősebben fogtok kijönni a Neptunusz által teremtett viharból, mint ahogy belekeveredtetek. Bízz a gondviselésben, és ne próbáld most erőszakkal megjavítani a dolgokat. Hagyd, hogy maguktól megoldódjanak, amire csak szerda után van kilátás.

Nyitókép: pinkomelet/Getty Images
Forrás: astrostyle
Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: