Egy héttel a pozitív koronavírus-teszt után így érzi magát Tom Hanks és felesége

Egy héttel azután, hogy a színésznél és feleségénél diagnosztizálták a betegséget, a sztár bejelentkezett a közösségi oldalán, hogy elmondja, hogy érzik magukat és mivel telnek a hétköznapjaik.

Épp egy hete robbant a hír, hogy Tom Hanks és Rita Wilson Ausztráliában megfertőződtek a koronavírussal, a pár ugyanis már hetek óta itt tartózkodott Tom új filmjének forgatása miatt. Miután pozitív lett a tesztjük, kórházi karanténban helyezték el őket, amit tegnap elhagyhattak. Az Egyesült Államokba egyelőre még nem térhetnek vissza, ezért béreltek egy házat és jelenleg otthoni karanténban vannak. Tom korábban már értesítette rajongóit az állapotukról, a napokban pedig újabb posztot tett közzé, ezúttal a házi karanténból jelentkezett be:

„Hello, emberek. A jó hír: egy héttel azután, hogy pozitív lett a tesztünk, a tüneteink nem változtak. Nincs lázunk, de a közérzetünk rossz,” – osztotta meg a 63 éves színész egy Instagram posztban. „Összehajtogattam a tiszta ruhákat és elmosogattam, aztán a kanapén pihentem.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thanks to the Helpers. Let’s take care of ourselves and each other. Hanx

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés,


A kedd délelőtt közzétett posztot így folytatta: „A rossz hír: a feleségem zsinórban hatszor vert meg römiben és 201 ponttal vezet. De megtanultam, hogy ne kenjem olyan vastagon Vegemite-tal (Ausztráliában népszerű szendvicskrém – a szerk.) meg a kenyerem. Egy írógéppel utaztam, ide, amit imádok használni. Mi mind együtt vagyunk ebben az egészben. Szorítsuk vissza a vírust. Hanx.”

Forrás: eonline.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: