Egy kreatív apuka varázslatos fotókat készít a gyerekeiről

Adrian C. Murray egyszerű, mindennapi pillanatokat kap lencsevégre, de korántsem hétköznapi módon. A fotóművész képei annyira elbűvölőek, hogy akár egy tündérmesét is illusztrálhatnának velük!

Emlékszel még arra, mennyire más volt gyerekszemmel a világ? A lepedőből épített sátornál kastélynál menőbbet el sem tudtunk képzelni, három darab gombból egy egész lakomához való ételt meg tudtunk venni és kedvenc plüssállatunkra mindig számíthattunk, hiszen bármitől megvédett minket. Nem értettük hogyan, de szinte minden nap valami új csodára bukkantunk. Adrian C. Murray fotóművész pontosan ezt a varázslatokkal teli világot idézi fel bennünk képeivel. Sorozatában négy gyermekét ismerhetjük meg, akik játék közben felfedezik a világot.

Fotó: @adriancmurray/Instagram

Murray célja, hogy bemutassa a mindennapi élet szépségét és mágikus pillanatait. Az egyszerű családi események, hétköznapi elfoglaltságok mellett néhány fotón olyan életképet láthatunk, amelyen a valóság összemosódik a gyermeki fantáziával (például életre kelnek a plüssmacik). A kompozíció és a fényviszonyok pedig csak tovább fokozzák a tündérmese-hatást. Az apuka és családja már számos ember szívébe belopta magát, Instagram oldalát közel 200 ezren követik. Sosem tervezett ilyen sorozatot közzétenni, egy véletlennek köszönhetően fogalmazódott meg benne ez az ötlet. „A legidősebb fiamról készítettem egy képet, a végeredmény úgy nézett ki, mintha a plüssmacijával beszélgetne. Csak egy fotó volt, amit gyorsan, sétálás közben csináltam.” mondta Murray. Végül annyira beleszeretett ebbe a fotóba, hogy egyre többet készített hasonló stílusban. A sorozat azóta számos új felvétellel bővült, és az apuka mindig arra törekszik, hogy egy történetet meséljen el velük.

Fotó: @adriancmurray/Instagram
Fotó: @adriancmurray/Instagram
Fotó: @adriancmurray/Instagram
Fotó: @adriancmurray/Instagram
Fotó: @adriancmurray/Instagram
Fotó: @adriancmurray/Instagram

Forrás: Bored Panda
Nyitókép: @adriancmurray/Instagram

Legnépszerűbb cikkek: