Egy libanoni tánccsapat és a magyar kutyatáncoltató is lenyűgözte az America’s Got Talent zsűrijét – VIDEÓ

A Mayyas elképesztő vizuális élménnyel lepte meg a nézőket: „A legkreatívabb táncrutin volt, amit valaha láttam.” – mondta Sofia Vergara. A magyar származású Bérczes Christine Elizabeth produkciója pedig könnyeket csalt a nézők szemébe.

Az America’s Got Talent tehetségkutató idén is bővelkedik különleges produkciókban. Néhány napja éppen egy magyar jelentkező bűvölte el a zsűrit, aki a kutyájával adott elő egy elképesztően bájos táncot. Bérczes Christine Elizabeth és kutyusa, Meredith könnyet csaltak a nézők szemébe. Simon Cowell pedig a produkció után megjósolta, néhány éven belül elindul a Dancing with the Stars kutyás műsora is. Amiben talán éppen Meredith lesz sztár. Christine és Meredith négy igennel mehettek tovább a tehetségkutató következő körébe.

Hipnotikus produkció

A táncos produkciók sora a héten egy újabb gyöngyszemmel bővült. Egy libanoni női tánccsoport, a Mayyas szemet gyönyörködtető előadásával mindenkit levett a lábáról. Ugyanis a szinkronmozgásokon keresztül egészen elképesztő vizuális élményben lehetett részünk. A Mayyas név arabul a nőstényoroszlán büszke járását jelenti. A táncosok pedig a produkció előtt elmondták azt is, hogy „Libanonban női táncosnak lenni nem igazán támogatott…még. A Mayyas csapata pedig egy szabad, biztonságos hely számunkra a kreativitásunk megélésére.” Ezután azt mondták, hipnotizálni fogják a közönséget, amit már a tánc első másodperceiben sikerrel meg is valósítottak.

A koreográfusuk, Nadim Cherfam elmondta: „A legszebb élmény látni a lányokat az America’s Got Talent színpadán.” – majd hozzátette: „Libanon nem az a hely, ahol karriert tudsz építeni a táncból. Ez rendkívül nehéz ott. És a nők számára még nehezebb.” Ezek után nem is kérdés, miért fogadták a Mayyas tagjai hatalmas üdvrivalgással, könnyes szemekkel, mikor Sofia Vergara megnyomta a „Golden buzzer” gombját, amivel automatikusan továbbjutottak az élő showba. Így biztosan láthatunk még tőlük szemet gyönyörködtető táncokat.

Nyitókép: Instagram 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: