Egy orosz fodrász meghökkentő, szivárványszínű frizurákat készít

Ksenia Kisavna autodidakta módon sajátította el a hajszínezést alapjait, majd hamarosan egy moszkvai szalonban kezdett dolgozni. A fiatal fodrász védjegye a szivárványos prizma hajfestés, amelynek köszönhetően már világszerte ismerik a nevét.

Nem számít, hogy a legújabb divat-, lakberendezési- vagy szépségtrendekre vagy kíváncsi, garantált, hogy a közösségi média platformokon néhány perc alatt megtudod, miért rajonganak éppen az emberek. Az influenszerek és a világhírű szakemberek Instagram- és TikTok-oldalai például arról árulkodnak, hogy a különleges kávébarna hajszín idén biztosan szupernépszerű lesz majd. Illetve az egyszerű, de mutatós buborékcopf is feltűnt a trendradaron.

Ksenia Kisavna munkáit nem jellemezhetjük a „hétköznapi” szóval. Az orosz fodrász 2017-ben kezdett el érdeklődni a szakma iránt, amikor a prizma-effekt trend berobbant a köztudatba. Azóta autodidakta módon fejlesztette készségeit, rokonok és barátok haján gyakorolta a különböző színezési technikákat. Idővel egyre többen érdeklődtek a munkái iránt, végül a moszkvai Cosmos Hair Lab szalonban kezdett dolgozni. Munkáit az Instagram-oldalán is megosztja, ahol közel 60 ezres követőtáborral büszkélkedhet. Ezt a védjegyévé vált szivárványos prizma hajfestésnek köszönheti, amely pontosan olyan látványt nyújt, mint amikor a prizma megtöri a fehér fényt. 

Kisavna egy videót is közzétett, amelyben bemutatja, hogyan készül a különleges hajfestés. Általában szőke alappal dolgozik, erre különböző színeket fest egy alsóbb rétegben. Ha megszáradt a festék, ráengedi a felső réteg hajat, így a szivárványos festés csak fel-feltűnik, és prizmás csillogást ad a hajnak. Nézzük, hogy néz ki mindez a gyakorlatba.


Forrás: My Modern Met
Nyitókép: @kseniakisavna/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: