Egy táska 5 élete

Miért kellene minden alkalomhoz különböző táskát vásárolnod? Inkább válassz egyet, ami sokoldalú.

Észrevetted már, hogy bizonyos táskák teljesen jól illenek az outfitedhez akkor is, ha melegítőben vagy a játszótéren és akkor is, amikor ki vagy öltözve? Ők azok a darabok, amik hosszú évekig mellénk szegődnek. Gyakorlatilag mindig, mindenhol és mindenkor velünk vannak és minden küszködés nélkül állják meg helyüket a legtöbb szituációban. Ilyen darabokra persze nem könnyű bukkanni és tényleg ritka kincsnek számítanak, de ha az alábbi tippjeinkre hagyatkozol, te is könnyedén meglelheted azt az alapdarabot, amit nagyon sok alkalomhoz tudsz majd viselni.

5 módszer, amivel te is új életet adhatsz a táskádnak

Egy kifejezetten erre a célra kitalált lánccal, de akár egy nyakláncot felcsatolva is egész más karaktert adhatsz a táskádnak, amely így kiválóan alkalmassá válik elegáns viseletekhez is.

Akár egy teljesesen fekete, akár egy vidám mintázatú kendőt kötsz a táskádra, más-más hatást érhetsz el vele. Utóbbival még a nyaralások alkalmával is különleges megjelenést varázsolhatsz neki.

A kendők nemcsak a táskán mutatnak jól, de ha körbetekered velük a pántját – még akkor is, ha szinte ugyanolyan színű sálat választasz – teljesen más karakterű viseletet érhetsz el.

Egy sima szalagot átkötve a pánton rátűzheted a kedvenc kitűzőidet is, így mindig egyedivé teheted a megjelenésedet és különlegessé a táskádat.

A kendőket, ezerféleképpen tudod a megjelenésedhez igazítani. Akármilyen vidám is a mintája, mindig elegáns megjelenést kölcsönöz egy ilyen táskakendő. De egy most divatos neonszínűvel is kifejezetten ütős hatást érhetsz el.

 

Szeretnél 5 életű táskát? Ezekre figyelj, hogy kincsre lelj:

  1. Amikor számít a méret: legalább egy telefonnak, egy kulcsnak vagy egy cumisüvegnek el kell férnie egy többéletű táskában. Nem árt, ha van benne egy kis elválasztott rekesz az irataidnak, de az egyterű táskák a legmegfelelőbbek. Ennél azonban sokkal nagyobb méretben ne gondolkozz, mert akkor elegáns ruhákhoz nem passzintható.
  2. Átalakítható: Jó, ha a pántjának a hosszúsága állítható és le is szedhető, hogy vállon, keresztbe téve, rövid állásban vagy akár pánt nélkül, clutch jelleggel tudd viselni. A pántnál pedig mindig legyen karika vagy akasztó, amibe a táska sérülése nélkül tudod a kiegészítőket tenni.
  3. Letisztult design: Mondanunk sem kell, hogy ilyen táskáknál a minták ki vannak zárva, az egyszínűek sokkal nagyobb szolgálatot tesznek. És itt nem kell feltétlenül a feketéhez ragaszkodni, egy barna, piros vagy pasztellkék is szinte mindenhez megy. Sőt, ha általában feketét viselsz, egy színes táska mindig jobban kiemeli a sötétet és egyben tompítja is a karakterességét.
  4. Anyagválasztás: Jó, ha strapabíró anyagot választasz, nemcsak a tartósság miatt. A puha anyagú táskák ugyanis rendezetlen hatásúak lehetnek egy elegáns ruhával, szemben a keményebbekkel, amelyek mindig tartják formájukat.
  5. Univerzális szín: Többéletű táska csak klasszikus, letisztult formavilágú tud lenni. A kiegészítők nem mutatnak jól egy eleve különleges megjelenésű táskán, ráadásul sokkal tovább viselheted, ha túlmutat az aktuális trendeken.
  6. Kiegészítők: Amikor a táskádat kiválasztod, próbáld meg átgondolni, hogy milyen kiegészítőid vannak otthon. Nagyszerű, ha mondjuk levehető a pántja és kicserélhető mondjuk láncosra vagy szövetpántra, ha sportosabb ruhákhoz is viselni szeretnéd. Vannak nagyon cuki külső zsebek, amelyek aprópénztárcaként is szolgálnak, ugyanakkor nagyon vidámmá tudják varázsolni a táskádat kiegészítőként. De erre a célra megfelelnek a pompomok, a különböző sálak vagy gyöngyös láncok is.

 

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: