Egy tündérmese képekben: A királyi család fotósa megosztotta kedvenc felvételeit Meghanról és Harryről

A pár május 19-én, azaz ma ünnepli második házassági évfordulóját, Samir Hussein pedig a jeles nap tiszteletére minden közös évükből kiválasztott egy-egy emlékezetes pillanatot.

Meghan Markle és Harry herceg 2016 nyarán ismerkedtek meg, amikor egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak, ám a kapcsolatukat nagyon sokáig titokban tartották. Először 2017-ben jelentek meg együtt nyilvánosan, méghozzá a Harry által megalapított sporteseményen, az Invictus Games-en, amit akkor Torontóban tartottak. Ekkor már képek is készültek róluk, többek között a királyi család fotósa által.

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Samir Hussein egyébként abban a különleges helyzetben van, hogy egészen közeli szemtanúja lehetett Meghan és Harry szerelmének: természetesen ott volt az esküvőjükön is, amit pontosan két évvel ezelőtt, azaz 2018. május 19-én tartottak a windsori kastély Szent György-kápolnájában. A jeles évforduló alkalmából Samir összegyűjtötte a kedvenc képeit Sussex (volt) hercegéről és hercegnéjéről – kapcsolatuk minden évéből egyet-egyet.

2017

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

2017. november 27-én a Kensington-palota kertjében jelentették be hivatalosan, hogy Harry megkérte Meghan kezét. „Ez a fénykép, amit róluk csináltam, megragadja annak a napnak az izgalmát, és azt a tiszta örömöt, amit az eljegyzésük miatt éreztek” – mondta Samir.

2018

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Érdekes, de Samir a következő évből nem egy esküvői felvételt választott ki, hanem egy olyat, amit 5 hónappal a Nagy Nap után, október 19-én készített Harryékről az ausztráliai Bondi Beach-en – nem sokkal azután, hogy bejelentették az első gyermekük érkezését. „A pillanat, amikor egymásra néztek és mosolyogtak, egy gyengéd és hiteles képbe foglalva örökítette meg a szerelmüket” – indokolta döntését a fotós.

2019

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

2019-ből egy olyan ritka felvétel lett Samir kedvence, amit február 24-én, Marokkóban sikerült elcsípnie. Míg a hercegi pár nézte, ahogyan az iskolás gyerekek fociznak, a várandós Meghan Harry vállára hajtotta a fejét, aki visszamosolygott rá. „Ez egy spontán és kedves pillanat volt, a szerelem olyanfajta kimutatása a nyilvánosság előtt, ami nagyon ritka a királyi családban.”

2020

Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Meghan és Harry az idei évet egy hatalmas hírrel indították: bejelentették, hogy visszavonulnak hivatalos pozíciójukból, és új, hétköznapibb életet kezdenek Amerikában. Március 5-én még részt vettek egy eseményen Angliában, mint Sussex hercege és hercegnéje, ahol Samir egy azóta már ikonikussá vált képen örökíthette meg távozásukat a királyi családból. „Ez egy olyan egy a millióból típusú pillanat volt, amikor minden elem, amire egy fotós csak vágyhat – tökéletes időzítés, jó megvilágítás, erős szimbolika, és lenyűgöző alanyok – teszik varázslatossá ezt a képet, erre borzasztóan büszke vagyok.”

Forrás: Insider 
Nyitókép: WPA Pool/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: