Egyetlen dolog, amit minden nőnek meg kell tennie – ez Cher tanácsa

Hetvenhét évvel és egy utánozhatatlan karrierrel a háta mögött Cher életének egy-egy szakaszából mindannyian példát vehetünk. A „popzene istennője” pedig szívesen ad is tippeket, hogy nőtársai miben kövessék példáját.

Az énekesnő az 1970-es évektől van a köztudatban, így Cher karrierjét és magánéletét is több mint ötven éve követhetjük nyomon. Előbbi ugyan semmi magyarázatra nem szorul, hiszen a nyolcadik ikszhez közeledve is sikert sikerre halmoz, bizonyítja ezt az is, hogy mindenidők legtöbbet kereső női előadói között is első helyen áll. Viszont, ami a privát szféráját illeti, olykor-olykor meglepi a nagyvilágot.

Cher és a férfiak

Az énekesnő Sonny Bono-val kötött, zátonyra futott házasságával a háta mögött és Gregg Allmantól történt 1979-es válását követően nem követte Elizabeth Taylor példáját és megelégedett a két ex-férjjel. Jó, azért nem fogadott cölibátust, így többek között randizott Val Kilmerrel, Tom Cruise-zal, Richie Sambora-val (Bon Jovi gitárosa) és Ron Zimmermannal is. Saját elmondása szerint sosem szűnt meg a szerelembe vetett hite és talán ennek is köszönheti, hogy tavaly újra rátalált Cupido, méghozzá egy tőle egy jóval fiatalabb férfi személyében.

Ez Cher tanácsa

Az élő legenda ugyanis 2022-ben a párizsi divathéten találkozott a zenei producerként ismert, Alexander AE” Edwarddal. Kapcsolatuk pedig, ha nem is volt első látásra szerelem – hiszen az első nyilvános megjelenést számos randi előzte meg –, mégis sokaknak mutat példát. Szokták mondani, hogy a szerelemben semmi sem számít igazán, így a kor sem. Nos, utóbbit az énekesnő száz százalékban osztja is. Cher Kelly Clarkson beszélgetős show-jában mesélt először nyilvánosan kettejük kapcsolatáról.

Cher és kedvese, Alexander „AE” Edward (Fotó: Marc Piasecki/WireImage)

Papíron ez elég nevetséges” – utalt a köze és párja között lévő negyvenéves korkülönbségre. – De a valóságban nagyszerűen kijövünk. Ő mesés.”

Cher tehát nem a levegőbe beszélt akkor, amikor azt tanácsolta, hogy egyszer legalább mindenki randizzon egy tőle fiatalabb személlyel, hiszen, mint tudjuk, ezt a példát ő maga is követi. És meg kell hagyni, eddig úgy tűnik, hogy bejött neki, hiszen egy éve már a gyémánt is ott díszeleg a gyűrűsujján.

Forrás: woman&home
Nyitókép: Matt Winkelmeyer/WireImage

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: