Elindult a visszaszámlálás: hamarosan érkezik a Netflixre a Vágyak /Valóság második évada

Márciustól ismét izgulhatunk Billie Connelly szerelmi életének váratlan fordulatain.

Jó hír a nagysikerű Vágyak/Valóság rajongóinak, hogy a széria március 2-án új epizódokkal folytatódik a Netflixen. A sorozat első évada az otthon maradó feleség és anya, Billie Connelly életét mutatta be, akinek házasságát korábbi, szabadabb életvitelének emlékei, valamint volt barátjához, Bradhez fűződő vonzalma tette próbára. Billie miután anyává vált, pörgős városi életét és merész stílusát nyugalmasabb életformára cserélte. Ám egy idő után kételkedni kezd abban, hogy új életszakaszában valóban boldog-e a férjével, Cooperrel.

A fordulatokkal teli első évad végén úgy tűnt, hogy minden visszakerül a normál kerékvágásba, Billie visszatér a férjéhez és gyermekeihez, és élik tovább a kisvárosi család életét. Az utolsó percben azonban mégis az igazi rosszfiúhoz, Bradhez való vonzalma győzedelmeskedik, és úgy dönt, újraéleszti kettejük vad románcát.

A második évad előzetesében Billie a Braddel folytatott heves viszonyának következményeivel küzd, meghasonlik önmagával és megpróbálja új alapokra helyezni az életét. Sokatmondó kijelentése alapján – „ Az egyik legfontosabb döntés, amit valaha meghozol, hogy kivel töltöd az életed” –  már most sejthető, hogy ez az évad is tele lesz izgalmakkal és váratlan helyzetekkel.

Forrás: people.com

Nyitókép: Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: