Eljegyezték Palvin Barbit

Öt év együtt járás után Dylan Sprouse eljegyezte a világhírű magyar modellt, Palvin Barbarát. A gyönyörű gyémántgyűrűt nem lehet nem észrevenni a modell ujján - ez leplezte le őket.

Dylan és Barbara eljegyezték egymást” – mondta egy ismerősük egy amerikai lapnak kedden.  – „A gyűrűt is megmutatták az embereknek, nagyon boldogok.” 

Dúl a szerelem

Mindig is nagyon szerelmesek voltak egymásba, de most még a szokásosnál is boldogabbak” – tette hozzá a bennfentes. „Alig várják, hogy együtt kezdjék el az életük új fejezetét.”

Rejtegetett gyémántgyűrű

Habár a pár képviselői még nem erősítették meg a hírt, azonban az eljegyzési pletykák már a hónap elején kirobbantak. Ugyanis a Mammoth Filmfesztiválon a modell egy gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg. Barbara a vörös szőnyegen ugyan zsebre dugott kézzel pózolt, de később lekapták az ujján csillogó gyűrűt.

Késleltetett találkozás

Dylan Sprouse és Palvin Barbara 2018-ban ismerkedtek meg, amikor a színész az Instagrammon írt üzenetet a modellnek, amire ő közel 6 hónapig nem válaszolt. Azt írtam: „Hello, nem tudom, hogy sokáig vagy-e New Yorkban, de lóghatnánk együtt, ha van hozzá kedved. Itt a számom” – emlékezett vissza az üzenetre a 30 éves Sprouse egy korábbi interjúban. A 29 éves modell azonban várt a válasszal, mert „akkoriban nem voltam túl jól, és talán legbelül tudtam, hogy ebből valami több is lehet” – magyarázta Barbara.

Az internet kedvencei

Azóta azonban az internet egyik kedvenc párjává avanzsáltak: a vörös szőnyeges fotóktól kezdve egészen addig, amikor Sprouse hamburgerrel lepte meg Barbit, miután a modell fellépett a Victoria’s Secret divatbemutatón.

Szerelem a karantén idején

A páros egyébként a COVID idején kovácsolódott igazán össze: Észrevettük, hogy rendkívül kompatibilisek vagyunk. (…) Olyan, mintha tudnánk, mikor kell teret adni egymásnak. Tudjuk, mikor kell a másiknak egy kis idő. Már a házimunkát is megosztottuk egymás között. Azt hiszem, a kapcsolatunk erősebb mint valaha” – mondta a színész még 2020-ban. Őszintén drukkolunk nekik, hogy a házasságukban is ilyen boldogok legyenek.

Forrás: Page Six

Nyitókép: Ernesto Ruscio / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: