Elképesztő rekordot döntött a Mancs őrjárat új filmje

Kutya jó dolga volt a vendégeknek az animációs film premierjén: 219 kis kedvenc vonult fel a vörös szőnyegen, amellyel márt biztosan történelmet írt a mese.

Nemrég mutatták be a „Mancs őrjárat: A szuperfilm” című mesét Amerikában, amit, ha máshonnan nem is ismersz, az ovis gyerekek pólóin és baseball sapkáin már biztosan szembejöttek veled a négylábú karakterek. Ez már a második Mancs őrjárat mozi, ami ráadásul már a premieren rekordot döntött. 

876 mancs

Vasárnap 219 kutya vett részt a „Mancs őrjárat: A szuperfilm” premierjén, amivel egyenesen Guinness-rekordot döntöttek. A premiernek a négylábú barátaink is megadták a módját, volt olyan kutyus, aki szmokingban érkezett a vörös szőnyegre. A rendezvényt Kevin Frazier szervezte a Best Friends Animal Society-vel (Legjobb Barát Állatok Közössége) és a Street Food Cinema-val (Street Food Mozi) együttműködve. A vetítést a Los Angeles-i Griffith Parkban található Autry Múzeumban tartották és a 219 résztvevő kutyussal meg is döntötték a korábbi rekordot, melyet 2022 októberében állítottak fel, 199 kutyával.

Fotó: Phillip Faraone/Getty Images for Paramount Pictures

„Mancsos” rekord

„Nagyon izgatott voltam, hogy én bírálhattam el a legtöbb, filmvetítésen résztvevő kutyus Guinness-rekord kísérletét” – mondta Michael Empric, a Guinness-rekordok hivatalos versenybírója. – „Nem minden nap élvezem a „hivatalosan is csodálatos” napot a moziban, több száz szőrös barátommal. Szeretnék gratulálni a Paramount Pictures-nek és a „Mancs őrjárat: A szuperfilm” készítőinek a „mancsos” új rekordhoz!”

Kutyus a háznál

Brittany Thorn, a Los Angeles-i Best Friends Animal Society ügyvezető igazgatója hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy a Paramount Pictures csapatával együtt dolgozhattunk a legtöbb, filmvetítésen résztvevő kutya Guinness-rekordjának megdöntésén. Remélem, hogy amikor az emberek olvasnak erről a mérföldkőről, kedvet fognak kapni ahhoz, hogy ők is örökbe fogadjanak kutyusokat.”

Kardashianek a mikrofonnál 

A „Mancs őrjárat: A szuperfilm” október 12-én érkezik a hazai mozikba. A szereplők hangját olyan sztárok kölcsönzik, mint Kristen Bell, James Marsden, Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Kim Kardashian és gyerekei, North West és Saint West.

 

Nyitókép: Phillip Faraone/Getty Images for Paramount Pictures
Forrás: etonline.com

Ha tetszett a cikkünk, ajánluk ezeket is:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: