Elképesztően vicces Instagram-oldalt készített egy amerikai nő, amivel a szingliséget ünnepli

Az agyadra mennek az ismerőseid által a közösségi oldalakra posztolt „I said YES”, vagy a „Kibújt az első fogunk”, „Hat hónaposak lettünk” felirattal ellátott életképek? Akkor itt az ideje bekövetned Mary McCarthy Instagram-oldalát!

Tök őszintén: nincs azzal semmi baj, ha valaki szeretné a boldogságát világgá kürtölni, de amikor nap mint nap ömlesztve kapjuk a boldog lánykérésről készült képeket, előbb vagy utóbb ráununk. Nem így van ez Mary MacCarthy Instagram-oldalával, ami egyszerre szórakoztató és őszinte. Az amerikai lány rendszeresen posztolja a tökéletes eljegyzési szelfit: szuper kéztartás, szép manikűr és csodás háttér. A képekről egyetlen dolog hiányzik: a gyűrű. Merthogy őt még nem jegyezték el.

A @notengaged oldal valójában egy paródia, amin a színész-író rendszeresen ugyanabban a pózban osztja meg „hajadon” kézfejét. A bioban a következő szöveg olvasható: „hi. még nem jegyeztek el, de esküszöm, jól vagyok. kövesd a hajadon kézfejem kalandjait és meggyőződhetsz arról, hogy tényleg minden ok.”  Minden egyes posztszöveget úgy kezd: „When ur #notengaged”, azaz: „Mikor nem vagy eljegyezve, …” és befejezi valami olyan fantasztikus és kiváltságos dologgal a mondatot, ami a szingliség egyik előnye. Például „…megteheted azt, hogy az egész napot bent töltöd a forró tűzhely mellett, hogy elkészítsd a kedvenc diós banánkenyered.”

notengaged
Fotó: @notengaged/Instagram

Vagy, „…megteheted azt, hogy az ősz első napján egy csodálatos naplementében gyönyörködj.” Ami mindig változik, az a képek háttere. Van, hogy a festői szépségű Santorini tengerpartját, de előfordul olyan is, hogy az otthonában lévő kanapét választja:

notengaged
Fotó: @notengaged/Instagram
notengaged
Fotó: @notengaged/Instagram

A ma már 108 ezer követővel rendelkező oldalt McCarthy egy barátjának az esküvője után készítette el: „Hazafelé magamhoz vettem némi tacost, és küldtem róla egy fotót a barátaimnak a következő szöveggel: „Amikor nem vagy eljegyezve, de legalább tacosod van” , a többi már csak történelem” – nyilatkozta a HuffPostnak.

notengaged
Fotó: @notengaged/Instagram

Vannak olyan fotók is, amelyek McCarthy barátainak esküvőin készült, az ismert lány imád ezeken az eseményeken részt venni. „Lehet, hogy meglepő, de nagyon örülök a barátaim boldogságának. Én is velük ünneplek ilyenkor. Ugyanakkor hiányolom az olyan tartalmakat, amely a szingli lét ünnepléséről szól. Az oldallal mindenkit arra szeretnék emlékeztetni, hogy örüljön az életének függetlenül attól, hogy éppen milyen kapcsolati státuszban van.”

notengaged
Fotó: @notengaged/Instagram

És hogy mi lesz, ha egyszer eljegyzik a szinglit?

„Jelenleg egyedülálló vagyok és rengeteget utazom, de ne aggódjatok, ha egyszer eljegyeznek, minden egyes nap a gyűrűmről fogok posztolni” – viccelődött.

Nyitókép: @notengaged/Instagram

(huffpost.com)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: