Elliot Page és Emma Portner bejelentette, három év után véget ér házasságuk

A kanadai színész és koreográfus felesége közös nyilatkozatából kiderül, hogy már régóta esedékes volt a szakítás, de békében válnak el egymástól.

„Hosszas gondolkodás és alapos megfontolás után meghoztuk a nehéz döntést. Tiszteletben tartjuk egymás érzéseit, és a jövőben is közeli barátok maradunk” – olvasható a pár kedden kiadott közös nyilatkozatában. Ennél több részletet nem árultak el a döntés hátteréről. A TMZ értesülései szerint az Esernyő Akadémia sztárja már be is adta a manhattani bíróságon a válópert. 

Page korábban olyan filmekben volt főszereplő, mint a Juno és az Eredet. 2008-ban a Junóban nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték. A 33 éves kanadai színész 2018 januárjában az egész világot meglepte, amikor az Instagramon jelentette be, hogy feleségül vette Emma Portner koreográfust. „Nem hiszem el, hogy ezt a rendkívüli nőt a feleségemnek hívhatom” – írta. A pár tavaly hidegült el egymástól és nyáron elhatározták, hogy külön költöznek. Page alig két hónappal ezelőtt egy őszinte bejegyzésben transzneműként coming outolt és azóta az LGBTQ+ közösség tagjaként éli az életét. Portner ekkor nyilvánosan támogatta a döntését és saját oldalán arról írt, hogy mennyire büszke párjára. 

Forrás: People
Nyitókép: Dia Dipasupil/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: