Elon Musk 74 éves édesanyja fantasztikus formában pózolt a Sports Illustrated címlapján

A vállalkozó géniusz édesanyja, Maye Musk a legidősebb modell, aki valaha megfordult a Sports Illustrated címlapján. Maye azonban nemcsak elképesztő megjelenése miatt érdemel szót, hiszen igazi példakép mindannyiunk számára!

A Sports Illustrated az USA ikonikus sportmagazinja, fürdőruhás különkiadásának címlapján évről évre a világ leghíresebb modelljei szerepelnek. Többek között Palvin Barbara is megfodult már a nyitóoldalon. A magazin 2022-es különszámával igazán nagyot dobbantott, hiszen nem más tündököl a címlapon, mint Maye Musk, Elon Musk édesanyja. „Nagyon izgatott vagyok attól, hogy a Sports Illustrated úgy döntött, megmutatja, hogy idősebb nők is viselhetnek fürdőruhát, és jól nézhetnek ki benne. Remélem ez tényleg önbizalmat ad majd a nőknek, hogy fürdőruhában mutassák meg a testüket” – mesélte a 74 éves modell és dietetikus.

Mi a titok?

„Nem gondolom, hogy az életkor gátat szabhatna a modellkedésnek, hiszen dietetikusként vagy tudósként például fel sem merül ez a kérdés.” Maye nem először állt kamerák előtt, ugyanis még hazájában, Dél-Afrikában kezdett el modellkedni, 15 évesen. Karrierje során a legnagyobb márkák kifutóin vonult végig, majd a táplálkozástudomány felé fordult. Csodálatos megjelenését valószínűleg a dietetikusi munkájának is köszönheti, illetve sajátos világlátása is segíti őt: Nagyon örülök annak, hogy az ageism már téma, és hogy ezzel kapcsolatban gyakran kapok interjúfelkéréseket. Remek dolog, hogy van lehetőségem elmondani a nőknek, hogy a legfontosabb a saját boldogságuk. Fontos, hogy olyan dolgokat csinálj, amitől boldog vagy, vedd körül magad kedves emberekkel és legyél te magad is kedves a körülötted élőkkel. Ez a titok. Ennek a mentalitásomnak köszönhetem, hogy igazán boldog és teljes életet élhetek.” – teszi hozzá Maye.

Nyitókép: Paul Archuleta/Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: