Elton John több világsztárral karöltve a nappalijából ad koncertet!

A nagyszínpadot a nappalijukra váltják a sztárok. Március 29-én a „Living Room Concert for America” elnevezésű online show-t mi is élvezhetjük a kanapé kényelméből.

Elton John is beszállt az iHeart Radio kezdeményezésébe, amely olyan sztárok nappali-koncertjeit közvetíti majd élőben, mint Billie Eilish, vagy Mariah Carey. A „Living Room Concert for America” online koncertsorozat az egészségügyi dolgozókért és a világjárvány elleni küzdelemben résztvevőkért szól majd.

Alicia Keys, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Tim McGraw, a Backstreet Boys és Mariah Carey mellett néhány meglepetés előadót is láthatunk majd. Az előadóművészek mind a saját telefonjukkal fogják felvenni az otthoni koncertjüket, hiszen mindenki komolyan veszi a #MaradjOtthon mozgalom irányelveit.

A nézők két olyan szervezetet támogathatnak, amelyek a COVID-19 áldozatait és a vírus elleni küzdelmet segítik. Ezek a Feeding America, amelynek már Blake Lively és Ryan Reynolds is adományozott, valamint a First Responders Children’s Foundation, amely a rendőrök, tűzoltók, mentők és nővérek családjait támogatja, valamint azokat a gyerekeket, akik a járvány miatt elvesztették szüleiket.

A koncert március 29-én kerül adásba a FOX TV műsorán, az iHeart Radio Music Awards díjátadó helyett, valamint online is látható lesz, ugyanezen a napon.

Forrás: tmz.com
Nyitókép: Andrew H. Walker/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: