Emily Pár…, akarom mondani Londonban? Íme minden, amit az Emily Párizsban 3. évadáról tudni lehet

Az Emily Párizsban első két évada az iskolapéldája azoknak a sorozatoknak, amiket egy nap alatt darálunk le. Aztán tűkön ülve várjuk, mikor érkezik az újabb évad. Lehet, hogy már nem is kell sokáig várnunk?

Az Emily Párizsban első évada 2020 decemberében került ki a Netflixre és világszerte „hivatalos”, két ünnep közötti programmá vált. A második évadot már így is időzítették a készítők. A COVID ideje alatt forgatott évad éppen karácsonykor került a streaming-platformra, így a családdal közösen tartottunk Emily- és beigli maratont. A sorozat az egész világon nagyon népszerű, a második évadot például december 22. és 26. között 94 országból, összesen 107,6 millió órán át nézték, néztük.

Emily titkát pedig nem olyan nehéz megfejteni: könnyed, szórakoztató, színes és izgalmas. Szerettük, mert nem telített úgy el, mint a beigli, de jó kedvet varázsolt az arcunkra. Amire a COVID idején különösen szükségünk volt.

Elvarratlan szálak

2022 elején a sorozat főszereplője és producere, Lily Collins az Instagram-oldalán jelentette be, hogy érkezik két új évad is. Aminek különösen örülünk, hiszen a második évad meglehetősen izgalmasan és befejezetlenül ért véget: Emily Párizsban marad vagy hazamegy Chicagoba? Bár a harmadik évad híre már válasz lehet erre a kérdésre, mégis bőven van még mit kibontani a történetből.

Fotó: Netflix

Ott van például Emily és Alfie kapcsolata, aki, habár visszament Londonba, Emilyt nem akarta elengedni. És persze nem akárhogy alakult az örök évődés Gabriellel sem, hiszen a séf újra összejött Camille-lel, akivel össze is költöztek, éppen az Emily alatti lakásban. A munkát se felejtsük el, hiszen Sylvie új céget alapított, ahová Emilyt is magával hívta dolgozni. Szóval nyitott kérdések sorára várjuk a válaszokat.

Emily Pár…Londonban?

De nemcsak mi várjuk izgatottan az új évadot. Maga a főszereplő is alig várja, hogy elinduljanak a munkálatok. Collins februárban osztott meg egy fotót Emily ruhatáráról az Instagram-oldalán, mely fölé azt írta, alig várja, hogy újra együtt dolgozhasson az élő legendával, Patricia Field jelmeztervezővel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

A Variety korábban arról számolt be, hogy a harmadik évadot idén tavasszal vagy nyáron ismét a párizsi stúdióban forgatták, de más helyszíneket, köztük Londont is említették. Ezzel pedig az Alfie szálról spoilereztek volna? Reményeink szerint nemsokára megtudjuk. A harmadik évad érkezéséről hivatalos bejelentés még nem történt, azonban várhatóan 2023 januárjában vagy valamivel utána érkezhet. 

Forrás: Elle
Nyitókép: Stephanie Branchu/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: