Még több izgalmat tartogat az Emily Párizsban 3. évada: itt a hivatalos előzetes!

Már nem kell sokat várni, december 21-én érkezik az Emily Párizsban harmadik évada! Megérkezett a sorozat hivatalos előzetese is, amiből kiderül, hogy Emilynek meg kell hoznia élete legnehezebb döntését.

December 21-én debütál a Netflixen az Emily Párizsban 3. évada, ami a sorozat rajongóinak olyan, akár egy elő-karácsonyi ajándék. Persze, ha karácsony előtt már nem tudod ledarálni, legalább már megvan, mit nézz az ünnepek alatt.

Mit jelenthet Emily új frizurája?

Számos meglepetést tartogat a sorozat harmadik évada. Emilyt válaszút elé állította az élet, ráadásul duplán, mert nemcsak két munka és ország, hanem két férfi szerelme között is döntenie kell. Ez a legnehezebb döntés, amit valaha meg kellett hoznom” – mondja Emily az előzetesben. Ahogy az lenni szokott, az élet nagy fordulópontjain, Emily is új frizurával tér vissza, a lélegzetelállító ruhákról és csodás helyszínekről már nem is beszélve.

Új szívtipróval bővül a színészcsapat

A jóképű Paul Formant Nicolas de Leon szerepében láthatjuk majd, akinek nem a sármja az egyetlen vonzereje. A sikeres üzletembernek tekintélyes öröksége van, de a szívtipró be akarja bizonyítani, hogy többet ér, mint egy két lábon járó bakszámla. A szenvedélyes viszonyokat tovább korbácsolja Melia Kreiling, aki Sofia Siderist fogja alakítani. A görög művész Camille galériájába érkezik, és ki tudja milyen kalamajkába keveredik.

Spoilerveszély: innen veszi fel a fonalat az Emily Párizsban 3. évada

Az előző évad fináléjában Emily meghívást kapott korábbi főnökétől, hogy csatlakozzon az új cégéhez Chicagóban. Ez viszont azt jelentené, hogy el kell hagynia Párizst, ráadásul Alfie-val is távol kerülnének egymástól, aki visszatér Londonba. Arról már nem is beszélve, hogy Emily még Gabrieltől sem tudott elszakadni. Az új epizódokban ezúttal sem lesz hiány izgalomból, vicces élethelyzetekből, no meg persze szerelemből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily In Paris (@emilyinparis) által megosztott bejegyzés

A sorozat 2020-as megjelenése után szinte felrobbant a Netflix Darren Star alkotásától. A sorozat hamar rekordokat döntött, nem sokkal a debütálás után 58 millió néző követte figyelemmel a fiatal lány életét és ezzel 2020 legnépszerűbb sorozata lett. Az új évadban szerencsére senkitől nem kell búcsút venni, Lily Collins és Ashley Park (Mindy) mellett visszatér Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc) és Lucien Laviscount (Alfie)

December 21-én tehát érkezik a folytatás, de az Emily Párizsban rajongóinak hosszabb távon sem kell aggódnia, mert már berendelték a sorozat 4. évadát is. 

Forrás: Popsugar, People, The envoy web
Nyitókép: Stephanie Branchu/Netflix

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: