Lily Collins merész szettben érkezett az Emily Párizsban 3. évadának premierjére, de a többiek is ragyogtak

Hamarosan visszatér a képernyőre az Emily Párizsban. A színészek igazán kitettek magukért, fergeteges szettekben érkeztek a sorozat 3. évadának premierjére, ahol az ikonikus Szex és New York színésznője, Kim Cartall is feltűnt.

Hol máshol rendezhették volna meg az Emily Párizsban című sorozat 3. évadának premierjét, mint Párizsban? A fény városa a sorozat szereplőitől ragyogott a bemutató estéjén, a színészek egytől-egyig elképesztő szettekben érkeztek.

Az Emily-t alakító Lily Collins ezúttal meglepően bevállalós volt. A tőle megszokott finom, elegáns estélyiket egy merész Saint Laurent ruhára cserélte. A színésznő gyakran válogat a francia luxus divatház darabjai közül, ebben a kivágott bézsszínű ruhában egyszerűen nem lehet nem észrevenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix France (@netflixfr) által megosztott bejegyzés

Szebbnél szebb ruhaköltemények a premieren

Ashley Park is kitett magáért, bár ez nem szokatlan, hiszen a színésznő mindig remek stílusérzékkel válogat a ruhák között. A premiert a párizsi Théâtre des Champs-Elysées-ben tartották, ahová Park egy ragyogó Valentino estélyiben érkezett. 

Camille Razat szettjére valószínűleg sokáig emlékezni fogunk. A francia színésznő-modell nude színű felsőben és egy tollakkal díszített Valentino nadrágban ragyogott. Az egyszerű felsőt hosszú kristályokkal díszített nyaklánccal és csillogó karkötőkkel dobta fel, amihez remekül passzolt a lilás szemsminkje.

Sofia Carson tüllökkel díszített elegáns fekete ruhában érkezett a vörös szőnyegre. A színésznő a Giambattista Valli estélyiéhez visszafogott smink és haj mellett döntött.

Kate Wlash és vőlegénye Andrew Nixon összeöltöztek a sorozat 3. évadának premierére. Walsh egy galambszüreke Stephane Rolland ruhában tündökölt, amihez remekül passzolt Nixon szürke öltönye és szövetkabátja.

Mindenkit meglepett, hogy a bemutatón Kim Catrall is feltűnt. A rajongók már hiányolták mindenki Samantháját a Szex és New York folytatásából, de arról még csak mindenki találgat, hogy az Emily Párizsban premierjére vajon azért érkezett, mert csatlakozik a sorozathoz, vagy csak támogatta a sorozat rendezőjét, Darren Start. Akárhogy is legyen, a színésznő remek formában van, az eseményre egy fekete jumpsuitban érkezett. 

Philippine Leroy-Beaulieu elképesztő vagány szettet választott a sorozat premierjére. A színésznő fekete ruhájához egy párducmintás csizmát húzott. 

A férfiak is stílusosan érkeztek az Emily Párizsban 3. évadának premierjére

Lucas Bravo ezúttal is stílusosan érkezett a vörös szőnyegre. Egy laza fekete bő nadrágot választott, amihez egy platformos cipő mellett döntött. A szettet pedig egy acélkék zakóval dobta fel.

Lucien Laviscount öltözéke csak úgy vonzotta a tekinteteket. A színész talpig lilában jelent meg, a szatén öltöny alatt még az inge és a nyakkendője is lila volt.

Samuel Arnold egy Emanuel Ungaro öltöny mellett döntött. Az ezüst kabáthoz fehér inget és fekete nadrágot választott, amit egy kristályos Christian Louboutin Dandelion cipővel kombinált.

Bruno Gouery egyszerűen, de elegánsan jelent meg a sorozat premierjén. A színész a klasszikus fekete öltöny, fehér ing kombinációnál maradt, de az esemény tiszteletére csokornyakkendőt is kötött. 

William Abadie szintén egy elegáns fekete öltöny mellett döntött.

Forrás: PageSix, Elle
Nyitókép: Pascal Le Segretain / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: