Mit hoz az Emily Párizsban 4. évada? Ezek az infók derültek ki eddig a folytatásról

Várhatóan az Emily Párizsban 4. évada sem lesz unalmas, sőt, tovább kuszálódnak a szálak és az érzelmek. Lássuk, mit tudunk eddig a Netflix sikersorozatának folytatásáról!

Csodaszép város, színes ruhák, és fiatalos lendület. Néhány ok, amiért várjuk, hogy az Emily Párizsban 4. évada felkerüljön végre a Netflixre. És végre van néhány infó a folytatásról, amit meg is osztunk veletek. Előtte viszont szólunk, ha nem szeretnél SPOILERT, akkor még ne olvasd el a cikket, csak mentsd le magadnak későbbre, amikor már végignézted a harmadik évadot. Ha viszont nem érint a spoilerveszély, olvass tovább bátran.

Korai megjelenés?

Az Emily Párizsban 4. évada biztosan érkezik, ezt ugyanis már 2021 januárjában megerősítették. Sőt a harmadik és negyedik évadot egymás után forgatták le 2022 első felében, így az új részeket talán már korábban is láthatjuk, de legkésőbb karácsonykor biztosan elérhetőek lesznek a Netflixen.

Visszatérő arcokkal jön az Emily Párizsban 4. évada

Természetesen továbbra is követhetjük Emily (Lily Collins) mindennapjait és feltűnnek mellette az évek során megszeretett karakterek, mint Mindy (Ashley Park), Gabriel (Lucas Bravo), Camille (Camille Razat), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold) és Luc (Bruno Gouery) is.

A nagy kérdésünk persze az, hogy láthatjuk-e még Alfie-t a képernyőn? A megnyugtató választ pedig a show készítője, Darren Starr adta egy interjúban: „A 4. évad leginkább arról fog szólni, hogyan tudunk eligazodni a bonyolult kapcsolatokban; a magánéletben, a munkában, és persze arról, ezek hogyan kerülnek konfliktusba egymással… Emily továbbra is Alfie-val, Gabriellel és Camille-lel fog együtt dolgozni. Ezek a munkakapcsolatok pedig tele lesznek érzelmi konfliktusokkal” – mondta Starr.

Azonban az Emily Párizsban 4. évada várhatóan az egyik szereplő nélkül érkezik: több mint valószínű, hogy nem fogunk találkozni Madeline-nal (Kate Walsh), aki a harmadik évad során visszarepült Chicagóba dolgozni.

Mi lesz a gólyahírrel?

A harmadik évad fináléja rengeteg nyitott kérdést hagyott maga mögött, ezek közül is a legnagyobb: Camille terhessége. Starr arról is beszélt egy interjúban, hogy ez pedig komoly bonyodalomként fog megjelenni annak kapcsán, hogy Gabriel és Emily végre tesznek-e valamit egymás iránti érzelmeik kapcsán. Azonban nem valószínű, hogy Camille egyhamar szülni fog.

„Az egyértelmű a 3. évadban, hogy Gabriel nagy álma, hogy apa lehessen. Izgatott az apaság gondolata kapcsán, viszont a show története nem halad olyan gyorsan. Egy évad tényleg csak pár hónapot fed le… Három évad volt eddig, és ez talán hat hónapnyi időt ölelt fel, szóval nem vagyok benne biztos, hogy a 4. évadban tényleg megérkezik a baba. De ennek a lehetőségével is foglalkoznunk kell” – fejtette ki Darren Starr.

Forrás: Harpersbazaar.com
Nyitókép: Stephanie Branchu/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: