Minden, amit máris tudni lehet az Emily Párizsban 3-4. évadjáról

Figyelem! Cikkünk a továbbiakban több spoilert is tartalmaz az Emily Párizsban második szezonjáról, ezért csak saját felelősségre olvasd tovább!

Bár a kritikusokat (és a franciákat) már az Emily Párizsban első évadja sem tudta meggyőzni, a második szezon még ennél is több embernél kihúzta a gyufát. (Az egyik új epizódszereplő, Petra a kelet-európai közösséget is felzaklatta, hiszen az ukrán lány karaktere bolti tolvajként került be a forgatókönyvbe.) Nem is lehet kérdéses, hogy a Netflixes sorozat legújabb részei leginkább már csak köszönőviszonyban vannak a valósággal – vagy úgy általában a párizsi élettel. Ám hiába minden ellenérv és sértő sztereotípia, a sorozat népszerűsége továbbra is szárnyal. A december 22-i premier utáni héten 107.6 millió háztartásban indították el Emily legújabb kalandjait, ami természetesen elég szép szám a streamingszolgáltató történetében.

A második évad egyébként egy hatalmas cliffhangerrel ért véget, ugyanis éppen akkor vágták el a finálét, mikor Emily (Lily Collins) felhívja Sylvie-t (Leroy-Beaulieu), hogy megoszthassa vele a döntését a karrierje jövőjét illetően. Persze a szerelmi élete is tele van kérdőjelekkel: mire végre rádöbben, hogy Gabriellel (Lucas Bravo) akar lenni, a séf visszamegy az exéhez, Camille-hoz (Camille Razat). Ha mindez nem lenne elég, Alfie (Lucien Laviscount) éppen Emily válaszát várja a London-Párizs távkapcsolatot illetően. Egyszóval az alkotóknak bőven lenne még mit kidolgozniuk és a Netflix úgy gondolta, ad is esélyt nekik erre, méghozzá két évadnyit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily In Paris (@emilyinparis) által megosztott bejegyzés

Új év, új Emily?

A Darren Star által megálmodott széria tehát visszatérhet egy harmadik és egy negyedik évadra is. Úgyhogy ki tudja, Emily talán mégsem hagyja el Párizst az amerikai előléptetése kedvéért? „Új év, új lehetőségek” – olvasható a videóban, amivel bejelentették a nagy hírt a show hivatalos Instagram oldalán. Arról viszont egyelőre még nem sokat árultak el, mire számíthatunk a jövőben. „Még én magam sem tudom, hogyan döntött Emily” – vallotta be az őt alakító Lily Collins. „De akármi is az, az biztos, hogy dráma, divat, sok szórakoztató perc és románc vár majd rá.” A színésznő azt is kiemelte, akármelyik irányba is folytatódik a történet, ő benne van.

A Mindyt játszó Ashley Park pedig abban reménykedik, hogy ismét forgathatnak majd egy másik városban, mert nagyon élvezte azt a két hetet, amit St. Tropezben töltöttek. „Tényleg nem tudunk semmit” – nyilatkozta Lucien Laviscount, azaz Alfie megformálója. „Darren Star borzasztóan privát ebben a kérdésben. Szerintem még ő maga sem tudja, mi lesz. Szeret mindent összekuszálni, mielőtt nyaralni indul, hogy biztos legyen abban, amikor visszatér a következő szezonra, hatalmas fejfájással kelljen majd megküzdenie.” A színész nem is téved, Darren jelenleg tényleg a titkolózás mellett tette le a voksát, de azt azért kikotyogta, hogy szívesen megmutatná, milyen viszonyban van Emily azokkal az emberekkel, akiket hátrahagyott.

A szülők Párizsban

A show kreátora érdekesnek tartja azt a témát, miként változtatja meg a hosszabb külföldi tartózkodás az otthonunkkal való kapcsolatot. Ezt a szálat talán Emily szüleinek „közreműködésével” járná körbe. „Úgy érzem, Párizs ezúttal a fejére fordította minden feltételezését arról, hogy ki ő és miről szól az élete, így rengeteg lehetőség áll előtte. Szerintem éppen egy olyan pontnál tart, ahol nagy kockázatot vállalhat.” Nos, akármi is történik a harmadik és a negyedik évadban, az már most borítékolható, hogy világszerte millióan teszik majd le a voksukat újra Emily mellett, mivel a sorozat egy valamiben verhetetlen: méghozzá abban, hogy egy kicsit kiszakítson minket a valóságból.

Forrás: Deadline/People/Variety/ET
Nyitókép: Stephanie Branchu/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: