Itt az Emily Párizsban 2. évadának előzetese

November 11-én a Netflix hivatalosan is megerősítette, hamarosan elstartol az Emily Párizsban 2. évada. Nemrég pedig az első ízelítőt is megkaptuk arról, hogyan folytatódik a francia fővárosban dolgozó amerikai lány karrierje és szerelmi élete.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy 2020 egyik legnagyobb Netflix-sikersorozata visszatérjen. Az időzítés tökéletes: az Emily Párizsban második évada remek apropóul szolgál, hogy az ünnepek előtti rohanás hajrájában szusszanjunk egyet a képernyő előtt. Hiszen a folytatás december 22-én érkezik a streamingszolgáltató platformjára. A hírt ötletes módon jelentette be a Netflix: Emily főnöke, Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) levelét tették közzé.

„Nous sommes désolées! 

Sajnálatos módon tájékoztatjuk Önt arról, hogy Emily Coopernek hosszabb ideig kell Párizsban maradnia. Annak ellenére, hogy túlságosan magabiztos a modora és tapasztalatlan a luxuscikkek marketingje terén, sikerült néhány nehezen meggyőzhető ügyfelünket elbűvölnie a Savoirnál eltöltött rövid idő alatt. Nevezzük puszta véletlennek vagy amerikai találékonyságnak – én az előbbi felé hajlok –, eredményei lenyűgözők. Reméljük, hogy a Párizsban töltött idő meghosszabbításával Emily tovább fejleszti azokat a kapcsolatait, amelyeket kialakított, mélyebbre ássa magát kultúránkban, és talán elsajátít néhány szót az alapvető francia nyelvből. Önnel együtt dolgozunk azon, hogy munkavállalási engedélyt kérjünk a nevében annak érdekében, hogy meghosszabbíthassuk itt töltött idejét.

Imádjuk, hogy Emily Párizsban van!
De kérem, ezt ne tudassa vele.
Cordialement,
Sylvie Grateau”

A forgatási munkálatok májusban kezdődtek meg, és augusztus 4-én fejeződtek be. De egészen novemberig kellett várnunk, hogy megtudjuk a premier dátumát. A Netflix a bejelentést követően nem váratta sokáig a rajongókat, egy héttel később (november 18-án) a második évad előzetesét is bemutatta. Ebből kiderül, hogy Emily (Lily Collins) életét továbbra is a káosz és a dráma utalja, ahogyan azt is, hogy a főszereplőnek számolnia kell tettei következményeivel. Hiszen az 1. évad fináléja azzal zárult, hogy a sorozat címszereplője viszonyt folytat szomszédjával, Gabriellel (Lucas Bravo), aki történetesen Emily első francia barátnőjének, Camille-nak (Camille Razat) a párja. 

Forrás: Deadline
Nyitókép: @emilyinparis/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: