Megszületett Emily Ratajkowski első gyermeke

A szupermodell a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt a követőivel, ahol a babájuk nevét is elárulta. A kicsi nemét azonban egyelőre nem lehet tudni, ugyanis a szülők azt szeretnék, ha azt majd a gyerekük mondaná el nekik 18 éves korában.

Bár még alig lapoztunk a márciushoz a naptárunkban, máris számos gólyahír érkezett a sztárvilágból. Januárban megszületett Emma Roberts első gyermeke, majd pár héttel később megérkezett Rose Leslie és Kit Harington babája is. De a brit királyi család is újabb tagot köszönthetett a soraiban, hiszen Eugénia hercegnő édesanya lett. Március elején pedig Hilaria és Alec Baldwin lepte meg a rajongóit azzal, hogy bejelentették, titokban hatodjára is szülők lettek. Legutóbb pedig nem más csatlakozott a celebmamák sorához, mint Emily Ratajkowski.

Fotó: Instagram/@emrata

A szupermodell az Instagram-oldalán árulta el, hogy március 8-án világra jött első gyermeke, aki a Sylvester Apollo Bear nevet kapta. „Sly életem legszürreálisabb, legszebb és a leginkább szeretettel teli reggelén érkezett meg” – fűzte hozzá a fotóhoz, amelyen éppen szoptatja a picit. A baba egyébként közel három hónappal azután született meg, hogy Emily a Vogue magazinban bejelentette, férjével, Sebastian Bear-McClarddal együtt gyereket várnak. A modell ekkor egy esszét is írt, amelyben kifejtette, miért nem fogja elárulni a kicsi nemét. „Egyáltalán nem szeretem, hogy az emberekre rá akarják kényszeríteni a gendereken alapuló előítéleteket. Hagyjuk békén a babákat! Olyan szülő szeretnék lenni, aki lehetővé teszi a gyermekének azt, hogy ő mutathassa meg magát” – jelentette ki. „Nem fogjuk tudni a nemét egészen addig, amíg 18 éves nem lesz – akkor majd ő elmondja nekünk.”

Fotó: Instagram/@emrata

Emily természetesen nem az utolsó azon hírességek listáján, akik 2021-ben szülői örömök elé néznek: többek között Emma Stone, Gal Gadot, Ellie Goulding, Hilary Duff, vagy Meghan Markle is babát vár.

Forrás: E! Online
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: