Világsztárok szépítőszerei egy karnyújtásnyira! (x)

Egy cég, ami a jó ügyért is harcol

Megérkeztek Budapestre Cameron Diaz, Jennifer Lawrence és Meghan Markle kedvenc organikus szépségápolási termékei! Sőt, még Bradley Cooper és Chris Hemsworth is ezeket használja!

Halványítanál a mély ráncokon? Előjöttek a szeplőid a napsütés hatására? Esetleg bőrpirosodásra keresel természetes megoldást? Jó hír, hogy áprilistól már Magyarországon is elérhetőek az Éminence Organic Skin Care biodinamikus termékei és kezelései. Ugyan a cég kanadai székhelyű, a kozmetikumok ma is 100%-ban Magyarországon készülnek, a hozzávalók nagy részét pedig egy fülöpjakabi farmon termesztik. A termékek GMO-, SLS- és parabénmentesek, és állatkísérletek nélkül, önkéntesek bevonásával fejlesztették ki őket.

A díjnyertes magyar farm, ahol a termékekhez felhasznált zöldségeket és gyümölcsöket termesztik
Társadalmi misszió a beteg gyerekekért és a környezetünkért:
Amellett, hogy minden kozmetikumuk organikus, filantróp szemléletük miatt vált számunkra igazán szimpatikussá az Éminence. A márka elnöke személyes indíttatásból hozta létre az Éminence Kids Foundationt: gyerekként leukémiában szenvedett és a kemoterápia alatt édesanyja organikus élelmiszerekkel táplálta. A cég célja, hogy minden hasonló kezelés alatt álló gyermek megkapja ugyanezt a gondoskodást. Eddig 80 ezer adag bioételt juttattak el világszerte a kis betegekhez, többek között a Tűzoltó utcai klinika pácienseit is megajándékozták. Felelősségvállalásuk emellett a környezetvédelemre is kiterjed, minden eladott termékük után elültetnek egy facsemetét. Mostanra 11 millió fával gyarapították a Föld zöldfelületét.

Ha felkeltette az érdeklődésed a márka, az Aria Hotel Budapest wellness részlegén szerezheted be a termékeket, valamint kezeléseket is igénybe vehetsz.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: