Emlékezetes randira vágysz? 4+1 egyedülálló étterem hazánkban!

Varázskastély, kalózhajó, vagy akár egy „állati” jó hely? Ha különleges randira vinnéd szíved választottját, akkor válassz az alábbi helyszínek közül, és felejthetetlen élményben lesz részetek.

Szeretnél egy igazán filmbe illő randevút? Esetleg a párod rajong az állatokért vagy a könyvekért? Netán tele vagytok gyermeki pajkossággal, és szívesen költenétek el a vacsorát játékvonatok között? Legyen szó egy első találkozóról, amellyel lenyűgöznéd kiszemelted, vagy egy hosszabb párkapcsolatról, amit szeretnél feldobni új élményekkel – az alábbi randi helyszínek biztosan nem okoznak majd csalódást. 4+ 1 olyan rendhagyó hazai éttermet mutatunk, ahol élményszámba megy az étkezés.

1. The Magic – Harry Potter és a hamburger

Nem kell ahhoz most szabadulni az Azkabanból, hogy Harry Potter különleges varázsvilágában találd magad. A The Magic étterem egy varázskastély tematikában kialakított mágikus hely. A misztikus szentélyben a sütkrumpli ugyan nem beszél vissza, de sok más egyéb varázslat vár rátok a vacsora során. Az étterem ínyenc fogásai a legújabb gasztrotrendekhez igazodnak, és formabonó ízkavalkádot ígérnek minden betérőnek. Indítsatok egy füstölgő bájitallal, és meglátjátok, a varázs-hatás nem marad el.

The Magic – 1065 Budapest, Hajós u. 25,

2. Pirate Empire – Jack Sparrow visszatért

A Kalóz Birodalom egy különleges tematikájú étterem Budapest belvárosában, amely olyan kivételes élménnyel vár, melyre még biztosan sokáig emlékezni fogtok. Lakomázhattok kalózkikötőben, a hajó tatján, de akár a kapitányi kabinban is. A Karib tenger kalózai című film hangulatvilágát idéző étteremben fincsi pizzákat, tésztákat vagy akár „Atlantis szigonyát” is megkósolhatjátok. A vacsora után pedig kezdődhet a fotózkodás, amihez nagyszerű kiegészítőket is kérhettek.

Pirate Empire – 1065 Budapest, Nagymező u. 41,

3. Zoo Cafe – Nálatok laknak-e állatok?

A könnyed hangulatú kávézó-étterem egy állati jó hely, ahol nem kell csodálkozni, ha egy hatalmas perzsa gombóc terül el az asztalon a túrógombóc helyett. A perzsa macsek éppúgy az étterem szerves részét képezi, mint a tengerimalac, a papagájok, vagy a cuki kaméleon. A kávézóban számos egyéb egzotikus fajjal is találkozhattok egy könnyű ebéd, vagy vacsora mellett. Ha tehát ti is állatbolondok vagytok, és nem féltek, hogy két fogás között valaki körbesündörög, vagy felmászik a vállatokra, akkor a Zoo Café a következő randi színhelye!

Zoo Café – 1053 Budapest, Fejér György u. 3.

4. Könyvbár & Étterem- ahol a könyvek álmodni hívnak

Egy újszerű étterem, ahol nagyon igényes és kreatív fogásokkal kápráztathatod el szíved választottját. Ha szereted a könyveket, akkor a bennük előforduló ételek olvasása után biztos te is kíváncsi vagy, milyen lehet a „bűvös bizsere”, a „mindenízű cukor”, vagy esetleg megkóstolnád „Regős Bendegúz levesét”. A sikerkönyvekre alapozott menüben a Könyvbár minden hónapban más tematikájú ételsort kínál a vendégeknek, így tényleg akár havonta más-más élményben lehet részetek

Könyvbár & Étterem – 1074 Budapest, Dob u. 45,

+1  – Pálya udvar

Ha szeretnéd egyedülálló helyre invitálni kedvesedet, akkor érdemes figyelned Szeged legújabb éttermének nyitási időpontját, és az elsők között ellátogatni a prágai mintára épült vonatos étterembe. A helyen a kiszolgálást kisvonatok végzik majd: az italokat és ételeket 5 mozdony és 8 vagon szállítja ki az asztalokhoz. A 65 méter hosszú kötöttpálya elmegy a konyha mellett, majd körbe tekereg a 3 helyiségből álló étteremben. A kisvonatok hidakon, alagutakon keresztül viszik a megrendelt finomságokat a vendégek asztalaihoz. A Pálya udvar étterem nyitását 2023 tavaszára tervezik.

Pálya udvar – 6753 Szeged, Szirom u. 32.

Nyitókép: The Magic Étterem

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: