Emlékszel még, hogyan kezdődött a legnagyobb hollywoodi sztárok karrierje?

Készülj, mert most próbára tesszük a filmes tudásodat!

Bár a csillogás és a siker miatt talán nehéz elhinni, de az elmúlt évek legnagyobb sztárjai nem díjnyertes filmekben és szerepekben kezdték a pályafutásukat. Sőt, ugyanúgy végigjárták a karrierjük szamárlétráit, mint bárki más. Te emlékszel még, milyen karakterek bőrébe bújtak először a kedvenceid?

Saoirse Ronan

A színésznő az idei Oscar-gálán harcba szállt a Legjobb női főszereplő díjért a Kisasszonyok (2019)  című filmben nyújtott alakításáért, szóval valószínűleg inkább Jo March karaktere jut eszébe mindenkinek róla, mint sem a 2007-es szerepe az Anyád lehetnékben.

Leonardo DiCaprio

Nem, a Volt egyszer egy… Hollywood (2019) főszereplőjének karrierje nem a Titanic-kal indult, előtte még ott volt a Rémecskék 3. (1991) is.

Tom Holland

A Pókember: Idegenben (2019) szuperhőse 2012-ben A lehetetlen című filmben bukkant fel.

Jennifer Lopez

Ha Jennifer Lopez filmes karrierjéről van szó, akkor általában vagy a legújabb, A Wall Street pillangói (2019) című mozi ugrik be nekünk, vagy a romkomjai. Pedig 1995-ben szerepelt Az én családomban című filmben.

Brad Pitt

Az Ad Astra (2019) sztárja 1991-ben Geena Davis-szel és Susan Sarandonnal együtt szerepelt a Thelma és Louise-ban.

Tom Hanks

Tudtad, hogy Tom Hanks debütáló szerepe 1980-ban volt, a He Knows You’re Not Alone című filmben? Most pedig az Egy kivételes barát (2019) szereplőjeként volt látható a mozivásznakon.

Charlize Theron

Charlize 2019-ben a Csekély esély főszereplőjeként hódított, míg 1995-ben még A kukorica gyermekei 3. – Az aratás című  filmben szerepelt.

Reese Witherspoon

Reese karrierje 1991-ig, a Holdemberig visszavezethető, de a 2017-es Újra otthon című filmjében jó pár évet letagadhatna.

Chris Hemsworth

Hiába, Chris már 2009-ben is nagyon dögös volt a Star Trekben, 2019-ben pedig végképp elvarázsolt mindenkit a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül öltönyös ügynökeként.

Elle Fanning

Nézd, milyen tündéri volt a Demóna: A sötétség úrnője (2019) sztárja 2001-ben a Nevem Sam című moziban!

Laura Dern

Felismered a Kisasszonyok (2019) színésznőjét az 1980-as Rókákban? Képzeld, ekkor még csak 13 éves volt Laura!

Robert Pattinson

Robert nem az Alkonyat filmekben szerepelt először, korábban például Harry vetélytársát, Cedric Diggory-t alakította a Harry Potter és a Tűz Serlege (2005) című filmben, 2019-ben pedig Timothée Chalamet mellett tűnt fel az V. Henrikben.

Képek: BuzzFeed

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: