Emma Roberts megosztotta első fotóját a kisbabájáról

A színésznő kisfia különleges nevet kapott, amelyről az első közös fotójuk leírásában rántotta le a leplet az újdonsült anyuka.

Emma Roberts 2020 nyarán jelentette be, hogy gyermeket vár szerelmétől, Garrett Hedlundtól. Az Amerikai Horror Story sztárja sosem árulta el, hogy pontosan mikorra várják a kicsi érkezését. Csak azt lehetett tudni, hogy kisfiúval bővül majd a család. December végén született meg a 29 éves színésznő gyermeke, akiről tegnap az első fotót is megosztotta. Az Instagram-oldalán csak így kommentálta a fotót: „Köszönöm 2020, hogy legalább egy dolgot jól csináltál.” A kisfiú igazán különleges nevet kapott, Rhodes Robert Hedlund néven látta meg a napvilágot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés

Julia Roberts unokahúga korábban többször is mesélt arról, nem volt egyszerű a terhességig vezető út. Egész életében arról álmodozott, hogy egyszer anyuka lesz, azonban tizenéves korában kiderült, hogy endometriózisban szenved. Később meg kellett küzdenie ennek a betegségnek a termékenységére gyakorolt hatásával is. Sokáig úgy tűnt, nem is lehet gyermeke, ezért még nagyobb csodaként tekint a baba érkezésére. A pár egyik közeli ismerőse azt is elárulta a People magazinnak, hogy a pandémia nem könnyítette meg az újdonsült szülők helyzetét, de mindketten gyorsan felnőttek a feladathoz. A szülés után Hedlund gondoskodott arról, hogy Emma Roberts mindent megkapjon, amire szüksége volt és zökkenőmentesen alakíthassa ki az új napi rutinját. A forrás azt is hozzátette, hogy a világjárvány volt az egyik oka, hogy ilyen nagy titok övezte a színésznő várandósságát. „Nagyon komolyan veszik a pandémiát. Természetesen a barátaikkal és családtagjaikkal tartották a kapcsolatot. Azonban szerették volna elkerülni, hogy a rajongók megállítsák őket az utcán és ezzel veszélyeztessék a baba egészségét.”

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: