Emma Stone a felismerhetetlenségig átalakult, hogy életre keltse Szörnyella De Frász karakterét a Disney legújabb filmjében

UPDATE: Itt az előzetes!

A rendezők a 101 kiskutya történetét ezúttal a ’70-es évek Londonába ágyazták, amit átjár a punk-rock mozgalmak hangulata. A hírhedt főszereplőt Emma Stone alakítja majd.

A Disney hamarosan bemutatja legújabb filmjét, ami az 1961-es nagysikerű rajzfilm, a 101 kiskutya előzménytörténete lesz. A várhatóan májusban megjelenő filmben Emma Stone alakítja a foltos négylábúak ádáz ellenségét, Szörnyella De Frászt, az ő fiatalkori énjét ismerhetjük meg jobban. A rendezői székben az Én, Tonya alkotója, Craig Gillespie ül majd, és Emma Thompson is feltűnik Emma Stone mellett. A 32 éves színésznő, aki a La La Land-ben nyújtott alakításával lopta be magát a szívünkbe, szinte felismerhetetlen fekete-fehér hajával. Nem csoda, hogy nagy érdeklődés övezi a premiert, de szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy megpillantsuk az első képkockákat: „Helló, kegyetlen világ. Az előzetes holnap érkezik.”  – ezzel a szöveggel jelent meg egy fotó a Disney Twitterén.

UPDATE: És íme a várva várt előzetes!

Az első plakátot egyébként már 2019-ben bemutatták a Nemzetközi Disney Kiállításon, amin Emma Szörnyella De Frász karakterébe bújva három dalmatát sétáltat pórázon. A képpel a rajongóknak szerettek volna egy kis bepillantást engedni a történetbe, ami – a színésznő egy korábbi interjúja alapján –  Londonban játszódik, a ’70-es években, ezzel a készítők megidézik a város akkori punk rock hangulatát is.

Bizonyára sokan emlékeznek, hogy a rajzfilmet már megfilmesítették 1996-ban, a második részt pedig 2000-ben, ekkor Glenn Close keltette életre az antihőst. Hogy ez a punk Szörnyella lesz-e olyan félelmetes, mint egykor Glenn Close, hamarosan kiderül! 

Forrás: E! Online 
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: