Emma Watson visszavonulásának híre sokkolta a rajongókat

A Harry Potter egykori sztárja, aki legutóbb a Kisasszonyok című filmben nyújtott remek alakítást, meglepte rajongóit. Az utóbbi időben a színésznő teljes visszavonultságban él, aminek okát egyelőre csak találgatni lehet.

Emma Watson úgy döntött, hogy átmenetileg szünetet tart színészi karrierjében. A 30 éves sztár menedzsere elárulta a DailyMail-nek, hogy a színésznő jelenleg nem vállal új szerepeket. A Twitteren tisztelettel reagáltak a rajongók a bejelentésre, ugyanakkor a visszavonulás véglegességétől sokan tartanak. Szerencsére úgy tűnik, hogy erről nincs szó.

Bár jelenleg még valóban nem világos, hogy mik Emma hosszútávú tervei. A Harry Potter filmek Hermione Grangere, bármikor visszatérhet Hollywoodba, de jelenleg egyértelmű, hogy a karrierjében és nyilvános szerepléseiben is szüksége van némi szünetre. A színésznő Instagram-oldalán a következő olvasható: Emma hivatalos oldala inaktív és nem frissül. Az utolsó bejegyzés 2020 júniusi, illetve Twitter fiókját sem frissítette a színésznő tavaly augusztus óta.

A Daily Mail értesülései szerint Emma Los Angeles-ben él, és minden idejét párjával, Leo Robinton-nal tölti, akivel egy évvel ezelőtt ismerkedtek meg. A színésznőt ezután mintha elnyelte volna a föld. A szerelmes pár rejtőzködik, és a bulvársajtó szerint talán családalapítást terveznek. A róla szóló híreket Emma eddig nem erősítette meg. Bár ezen nincs mit csodálkozni, a színésznő mindig is óvta magánéletét a nyilvánosságtól, és nagy figyelmet fordított arra, hogy elválassza a munkát a privát mindennapoktól. Tavaly áprilisban egy Emmához közelálló forrás elárulta a brit bulvárlapnak, hogy a színésznő és Leo kapcsolata komoly, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy magánéletüket titokban tartsák. A színésznő twitteres követői csalódottan fogadták visszavonulásának a hírét, de elismerően írnak korábbi alakításairól.

Forrás: ELLE
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: