Ennek a 3 csillagjegynek különösen jól fog telni a szeptember

Könnyes búcsút vettünk a nyártól és néhány napja már a szeptember feliratot olvashatjuk a naptárunkon. Csüggedésre viszont semmi ok, hiszen a szeptember is rengeteg lehetőséget tartogat - főleg ennek a 3 csillagjegynek!

A meteorológiai ősz második napján rögtön egy telihold zavarta meg sokak nyugalmát. A csillagok kedvezőtlen állása is közrejátszhatott abban, hogy az elmúlt napokban nem érezted toppon magad. Szerencsére a szeptember hátralévő részében már inkább a pozitív oldalát érezhetjük a bolygók együttállásának: ez a hónap például tökéletes az önreflexió fejlesztésére vagy egy új szokás elsajátítására. Nem titok, hogy a szeptember rengeteg energiát megmozgat bennünk, de ez az állítás a Föld jegyekre (Bika, Szűz, Bak) hatványozottan igaz.

Bika: Magabiztos, produktív és kreatív leszel

Jó hírünk van számodra: ebben a hónapban minden úgy sül el, ahogy te szeretnéd. A Szűzben járó Nap az elkövetkező hetekben a te malmodra hajtja a vizet, így a hangulatoddal, az energiáddal és a bátorságoddal biztosan nem lesz probléma. Tettre készen, rengeteg ötlettel vágsz bele a feladatokba és most igazán megcsillogtathatod a tudásod. Ez a sikerszéria az egódat is helyrerakja. Viszont arra érdemes figyelned, hogy a magabiztosságod miatt nehogy átess a ló másik oldalára: ezután se lankadjon a szorgalmad és véletlenül se vedd félvállról a feladatokat!

Szűz: Több figyelmet fordítasz magadra és ez meg is látszik majd

Boldog születésnapot kívánunk! A Nap és a zodiákusod uralkodó bolygója, a Merkúr is a Szűzben jár, ami a közérzetedre jó hatással lehet. Az elmúlt hónapok eseményei nyugtalanná tettek, de ebben a hónapban végre megtalálhatod a belső békéd, amire olyan régóta vársz. Ezért természetesen neked is tenned kell valamit: a jóga, a rendszeres testmozgás, a meditáció és a naplóírás mind olyan tevékenységek, amelyek segítenek, hogy a legtöbbet hozd ki önmagadból. Itt az idő, hogy elgondolkozz a vágyaidon és hangosan ki is mondd ezeket (a „kérem” és a „köszönöm” szóról azért ne feledkezz meg). A kedvesség most kulcsfontosságú lehet, mert a nyitottságod, az optimizmusod pozitívan befolyásolja a kapcsolataidat, ami a te önértékelésedet is helyrehozza.

Bak: Minden adott ahhoz, hogy megtedd a következő nagy lépést

A határ a csillagos ég – ez az a mondat, amit igazán szeretsz hallani, nem igaz? Ezt a vágyat gyakran egy nagy utazással szoktad kielégíteni, de erre most nincs lehetőséged. Szerencsére a Szűzben járó Nap nagy segítséget nyújt abban, hogy enélkül is szárnyalhass. Ebben a hónapban érdemes egy kicsit több időt szánnod az önfejlesztésre, ugyanis az elkövetkező időszakban rengeteg információt tudsz majd befogadni és ezáltal új készségeket elsajátítani. Szeptemberben a problémamegoldó képességedre is támaszkodhatsz: a legtöbb szituációban könnyen megtalálod a megoldásokat, a válaszokat, ami az ambiciózus személyiségeddel párosulva nagy eredményeket hozhat a karrieredben. De csak türelmesen, ne siettesd a dolgokat, különben nem lesz hosszú távú az eredmény.

Nyitókép: Ekaterina Vakhrameeva/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: